Horoscop Azi 28 Aprilie 2018 Apr28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 28 Aprilie 2018

Horoscop 28 aprilie 2018. Zodia care repară o relație de dragoste.Horoscop 28 aprilie 2018. Poate ne luăm inima-n dinţi să spunem ce n-am vrut sau să ajungem acolo unde ne-am propus de multă vreme şi n-am fi avut bani sau cu cine să mergem.Vibraţia zilei este 1 şi punem punctul pe i scurt şi cuprinzător.

BERBEC – O ieşire cu prietenii, cu copiii, la o zi de naştere, într-o excursie v-ar împrospăta starea şi fizică, şi sufletească – şi-ar conta pentru restul săptămânii, v-ar revitaliza. Invitaţiile pe la diverse evenimente curg şi aveţi de unde alege, o să daţi de oameni de calibrul vostru şi o să vă distraţi, c-aveţi energie, chef de viaţă.
TAUR – Aţi putea pleca lejer, pe undeva, chiar dacă nu vă făcuserăţi niciun program, c-or să vă ia prietenii pe sus, cu maşina, cu trenul. O să interacţionaţi cu nişte oameni în cadrul unui program, poate e un eveniment festiv, la care multă lume o să pună umărul să vă sincronizaţi şi la trabă şi la distracţie.

GEMENI – O problemă de suflet vă dă bătăi de cap, de inimă şi o să vă puteţi elibera dacă ieşiţi la cafea şi vorbiţi cu fiinţa iubită. Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să faceţi echipă de-acum încolo, o să vă armonizaţi frumos, pentru că v-ajuta liantul dintre voi.
RAC – Cineva în care v-aţi pus mari speranţe va căuta şi o să prilejuiţi o întâlnire să vedeţi dacă există compatibilitate între voi sau v-aţi făcut iluzii degeaba. Va căuta mai multă lume şi n-o să vă puteţi face timp pentru toţi, dar de ieşit pe undeva aveţi, totuşi, chef şi o să daţi o raită primprejur, să le faceţi o vizită prietenilor, rudelor.

LEU – Poate daţi o raită pe la magazine, sau cumpăraţi online nişte obiecte, pare-se, pentru casă şi o să aveţi un alt confort acasă. Se poate s-aveţi ceva treabă pe-acasă şi să vă mai ajute şi altcineva ca să vă rămână timp pentru o ieşire în lume, să vă bucuraţi de revederea unor buni prieteni.
FECIOARĂ – O să-i faceţi o surpriză cuiva la care ţineţi şi-i pregătiţi o petrecere – surpriză – de zi de naştere sau c-a luat un examen, că s-a mutat în casă nouă. Poate are cineva să vă dea înapoi nişte bani şi o să preparaţi câte ceva pentru musafirii care or să treacă pe la voi diseară, să mai uitaţi de treabă şi de rate şi de facturi.

BALANŢA – O vizită neaşteptată, poate vine cineva de la drum şi o să petreceţi şi azi şi mâine împreună ca să împărtăşiţi ce-aţi trăit în ultima vreme. Se poate să faceţi o schimbare, să vă mutaţi, să faceţi rodajul maşinii, dacă tocmai v-aţi luat alta, să încercaţi lucruri noi care v-ar da o stare de spirit mult mai bună.
SCORPION – Se poate repara o relaţie de prietenie, de dragoste, ceva care, încă, mai are potenţial şi o să vă reveniţi, sufleteşte. Vă puteţi încerca norocul în dragoste şi să daţi curs invitaţiei la plimbare, la spectacol, or fi evenimente festive prin oraş, aveţi unde ieşi.

SĂGETĂTOR – O să cheltuiţi nişte bani ca să vă puteţi mişca încoace şi-ncolo, şi o să vă priască plecarea într-o staţiune turistică. O să vă-nțelegeti mult mai bine cu anturajul feminin în perioada asta şi poate faceţi şi sport, vă duceţi şi pe la mondenităţi, o să descărcaţi, frumos, tensiunile.
CAPRICORN – Prietenii va invita la un grătar, la picnic, să refaceţi grupul şi să vă bucuraţi de ce-a mai făcut fiecare. E posibil să faceţi nişte modificări în locuinţă sau poate începeţi amenajarea grădinii, faceţi un loc de joacă pentru copii, o să vă umpleți frumos timpul liber.

VĂRSĂTOR – E cineva de departe care vă cheamă, dar puteţi lansa şi voi invitaţia, să vină la voi şi vedeţi cum vă-nțelegeți. Pentru voi vine o perioadă în care iubirile înfloresc, se poate să şi revină cineva pe care nu vi l-aţi scos de la inimă şi să fiţi fericiţi împreună.
PEŞTI – Poate scoateţi din fondul de economii nişte bani să mergeţi la shopping sau în plimbare la munte, la mare. E posibil să plecaţi pentru două zile într-o altă zonă geografică şi o să vă bucuraţi şi de confort şi de o companie în stilul vostru şi o să fie deconectant.