Horoscop Azi 27 Septembrie 2017 Sep27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 Septembrie 2017

Horoscop 27 septembrie 2017. Zodia care va avea succes pe plan profesional.Se pare că ne va fi răsplătită răbdarea şi o să batem palma pentru nişte contracte, ca să luăm bani să ne putem plăti dările şi să mai rămânem cu ceva.Vibraţia zilei este 9 şi e bine să lichidăm restanţele ca să ne-apucăm de lucruri noi.


BERBEC – Se pare c-o să fie mult de lucru la serviciu şi o să faceţi fatza volumului de muncă şi or să vină şi banii, dar şi compensaţiile de alt gen, zilele libere, abonamente pe undeva.
TAUR – Vă intră bani şi o să vă puteţi îngriji de sănătate, să-i duceţi şi pe ai voştri la doctor dacă are vreunul nevoie şi poate ţineţi o dietă, faceţi şi un pic de sport.


GEMENI – Poate veţi face o alegere în sfera profesională să vă duceţi la un serviciu care să vă pună în valoare suma calităţilor şi intuiţia o să vă spună ce s-alegeţi.
RAC – E posibil să fiţi puşi într-o postură nouă la locul de muncă şi să vă placă rolul de coordonator sau de lider pe care nu l-aţi mai avut până acum.


LEU – Poate bateţi palmă pentru o nouă afacere, poate lucraţi în particular ca s-aveţi şi pentru unele mici răsfăţuri, c-aţi dat banii numai pe rate, facturi şi taxe – de tot felul.
FECIOARĂ – Vă reuşesc mare parte din lucrurile pentru care v-aţi zbătut de la începutul anului şi o să aveţi de câştigat bani, recomandări favorabile la CV.


BALANŢĂ – O să semnaţi un contract şi-o s-aveţi mână liberă să lucraţi la ce vă place, ori poate vă luaţi o casă, o maşină, vă orientaţi spre alt domeniu profesional.
SCORPION – Răspunsul pe care-l aşteptaţi va sosi şi o să luaţi o decizie de viaţă personală, să v-aşezaţi la casa voastră, să vă-ntemeiați o familie.


SĂGETĂTOR – Vi se dă undă verde să-ncepeți un proiect care să vă determine să puneţi la bătaie toată experienţă acumulată, să excelaţi în munca pe care o depuneţi.
CAPRICORN – Poate vă invită cineva fie în plimbare, într-o staţiune turistică, fie pentru o informare, un instructaj de ordin profesional şi care-o să vă fie de mare folos.


VĂRSĂTOR – O să vă exprimaţi un punct de vedere la serviciu, să se ştie cum apreciaţi voi unele probleme şi să vă lase c-aveţi o viziune corectă, una de ansamblu.
PEŞTI – O să lucraţi cu nişte oameni care or să ţină pasul cu voi şi o să vă achitaţi onorabil de obligaţiile de tot felul şi-o să puteţi păstra colaborarea şi pe viitor.