Horoscop Azi 27 Octombrie 2017 Oct27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 Octombrie 2017

Horoscop 27 octombrie 2017: Zodia care urmează să plece în vacanță.Putem afla care e cauza unor lucruri care s-au petrecut altfel decât ne-am fi aşteptat şi ce-ar mai trebui să facem ca să fim mulţumiţi. Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o idee strălucită despre cum putem să îi ajutăm pe ceilalţi.


BERBEC – O să luaţi nişte bani despre care ori nu ştiaţi, ori nu mai credeaţi că o să-i primiţi, erau slabe speranţele să vi-i mai dea cineva. Poate-aveţi de luat în discuţie nişte aspecte care ţin de un proiect care vă dă serios de furcă în perioada asta, şi vă mai gândiţi până luni cum să gestionaţi situaţia.
TAUR – E an bun pentru relaţia de cuplu şi o să vă puteţi găsi perechea ideală, şi să vă luptaţi să rămâneţi împreună. O să refaceţi cercul de prieteni şi vă reluaţi şi activităţile care v-adunau în timpul liber şi o să mai uitaţi de greutăţile din ultima vreme.


GEMENI – E posibil să-ntâlniți şi voi când ieşiţi cu prietenii la cafea, la un party, pe cineva de care să va simţiţi atraşi ca de un magnet. O să refaceţi cercul de prieteni şi vă reluaţi şi activităţile care v-adunau în timpul liber şi o să mai uitaţi de greutăţile din ultima vreme.
RAC – Poate vă faceţi timp să practicaţi un sport, să va îndeletniciţi şi cu activităţile preferate ca să lăsaţi deoparte grijile. O să refaceţi cercul de prieteni şi vă reluaţi şi activităţile care v-adunau în timpul liber şi o să mai uitaţi de greutăţile din ultima vreme.


LEU – O întâlnire neaşteptată şi care o să v-aducă o veste bună, poate o să reveniţi la o poveste de dragoste care nu s-a-ncheiat, deşi aşa părea. Se poate să va invite cineva din altă zona geografică să-i faceţi o vizită şi rămâneţi încă o zi, două, în funcţie de timpul pe care-l aveţi la dispoziţie.
FECIOARĂ – O revedere după o absenţă îndelungată şi se mai poate că abia acum să faceţi cunoştinţă cu cineva de care o să fiţi de nedespărțit. O să-ncheiați cu brio ce v-aţi propus, pe ziua de azi, la serviciu, la şcoală, ca să puneţi totul pe curat de luni, să începeţi proiecte noi care să v-aducă mulţumire sufletească.


BALANŢĂ – Vi se aprobă o cerere de care nici n-au vrut să audă şefii, dar aţi reuşit să-i convingeţi şi o să fie totul în regulă. Din banii strânşi v-aţi putea permite o escapadă turistică, să luaţi aer, să revedeţi un peisaj de care vă e dor, la munte, sau chiar la mare, să va deconectaţi.
SCORPION – Se poate s-aveţi musafiri diseară poate rămân şi peste noapte, o să vă prindă bine compania unor oameni cu care nu vă vedeţi prea des. Aveţi nişte evenimente pe care nu vreţi să le rataţi zilele astea şi o să faceţi, probabil, un tur de forţă ca să împăcaţi pe toată lumea.


SĂGETĂTOR – Se profilează nişte bani care-or să v-ajungă şi pentru cheltuielile casei şi pentru puţină distracţie, plimbare, mers în vizită. Puneţi la cale o ieşire cu prietenii, poate şi cu colegii dacă se organizează un team-building şi o să va scuturaţi de toate stresurile care vă storc de energie.
CAPRICORN – O s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vă declara iubire şi o să spuneţi şi voi ce simţiţi, ce sentimente vă-ncearcă. O să vă faceţi timp şi pentru casă, familie şi pentru întâlnirile cu prietenii, îi scoateţi şi pe copii la jocurile preferate şi voi vă-ntâlniți cu ceilalţi părinţi.


VĂRSĂTOR – Se poate să primiţi o invitaţie la plimbare, într-o staţiune turistică eventual şi să practicaţi şi unul dintre sporturile voastre preferate. Poate aveţi un succes de grup şi o să vă duceţi diseară să va cinstiţi, daţi o petrecere, sunt lucruri pe care le veţi face împreună cu cei cu care aţi muncit.
PEŞTI – Aţi putea lua până la sfârşitul programului o aprobare şi să vă vedeţi de restul traseului pe care-l aveţi de parcurs, c-o să vă angajaţi undeva să urmaţi nişte cursuri. Poate aveţi un succes de grup şi o să vă duceţi diseară să vă cinstiţi, daţi o petrecere, sunt lucruri pe care le veţi face împreună cu cei cu care aţi muncit.