Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 Octombrie 2015

Berbecii pot incasa o suma importanta de bani, iar Gemenii isi repara relatia de cuplu.Luna Plina, cu promisiuni.O sa aflam dedesubturile unor chestiuni care ne-au tinut pe loc si-o sa stim cum sa atragem succesul, sa facem progrese.Vibratia zilei este 9 si intuitia ne spune cum trebuie sa procedam ca sa facem alegeri corecte.
Horoscop 2015 BERBEC – E posibil sa incasati acei bani pe care-i asteptati de mult si sa aveti cu ce sa platiti facturile lunare si sa va mai luati si cate ceva de-mbracat, de-ncaltat. Poate veti face un set de analize medicale sa vedeti ce organ trebuie tratat, daca va supara vreunul.

Horoscop 2015 TAUR – Noutati, poate vi se da ceva de lucru in particular, va parvine un raspuns de la tribunal si o sa stiti daca vi s-a facut dreptate sau nu. O sa vina cu gand de impacare cineva care-a simtit ca nu poate trai fara voi si asta poate fi salvarea voastra si-o sa fiti fericiti.
Horoscop 2015 GEMENI – O sa dati zor la serviciu sa le veniti de hac unor chestiuni care va consuma prea mult timp si energie si nu va puteti apuca de altceva. Relatia cu partenerul de suflet o sa devina mai stabila si o sa aflati si in ce cheie se poate derula de-aici incolo.
Horoscop 2015 RAC – Se-anunta o perioada favorabila activitatilor de grup si o sa puteti pleca si-ntr-o deplasare si sa iesiti si cu prietenii la sfarsit de saptamana, la relas. Poate mai cumparati cate ceva pentru interiorul locuintei, sa fie frumos, confortabil la voi acasa, c-asa va place.
Horoscop 2015 LEU – O sa luati bani din mai multe parti, oricum si din particular, or fi niste sume restante sau abia acum vi se platesc niste servicii facute altora. O sa puteti rezolva tot felul de situatii scriptice si sa avansati cu niste cereri, sa semnati contracte, sa luati bani.
Horoscop 2015 FECIOARA – Incep sa se adune banii in cont si-o sa puteti rezolva lucruri importante, costisitoare, cum ar fi sa va luati o casa, o masina. O sa luati o decizie referitoare la familie, la responsabilitatile fata de copii, sa restabiliti armonia, sa existe respect reciproc.

Horoscop 2015 BALANTA – O sa depuneti ceva eforturi ca sa smulgeti o datorie din mainile unor rau-platnici pentru ca si voi aveti nevoie de bani si chiar e normal sa vi-i luati. Apar unele situatii neprevazute carora o sa le faceti fata, de sanatate, insa e bine sa va-ngrijiti, sa va duceti la un consult.
Horoscop 2015 SCORPION – Sunt lucruri complicate de rezolvat si-o s-aveti nevoie de energie, de implicare si apoi de doza corecta ca sa nu se depaseasca niste limite. O sa va puteti intelege cu acea persoana care a tinut la parerea ei fara sa tina cont de voi si totusi o sa treceti peste.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O sansa de autopromovare, se iveste vreo ocazie sa avansati la slujba, sa le-o luati innainte unor colegi, la scoala, sau sa va impuneti intr-un domeniu. V-ati putea aranja o iesire la munte pentru sfarsitul de saptamana sau sa dati fuga intr-o capitala europeana, la shopping.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Se pare c-o sa va repozitionati in societate si sa intrati intr-o alta liga, sa cunoasteti niste oameni care va sustin si de la care o s-aveti ce invata. O sa puteti legaliza un act si sa intrati in posesia unor bani,bunuri,sa urcati la alt nivel profesional.
Horoscop 2015 VARSATOR – O sa recuperati niste bani daca faceti toate demersurile necesare, sa fie ceva scris, care nu poate fi contestat si sa trebuiasca sa vi se dea un raspuns. O problema de sanatate se poate rezolva usor, nedureros, si o sa va recapatati tonusul de zile mari.
Horoscop 2015 PESTI – Se poate sa si picati la o intelegere cu cei care se tin de capul vostru sa colaborati si o s-aveti o sursa de bani si un motiv in plus de satisfactie. O s-aveti rezultate bune la scoala, la teste, la examene, la un interviu pentru un job, poate primiti si o bursa.

Sursa: http://stirileprotv.ro