Horoscop Azi 27 Martie 2018 Mar27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 Martie 2018

Horoscop 27 martie 2018. Zodia care poate forma un cuplu.Horoscop 27 martie 2018. Lucruri pentru care ne zbatem de multă vreme se pot soluţiona rapid şi să-ncepem proiecte noi, să nu mai pierdem vremea.Vibraţia zilei este 9 şi avem o privire panoramică asupra a ceea ce prezintă interes pentru noi.

BERBEC – O să reglaţi comunicarea cu cineva care a fost prea grăbit, nervos şi nu a fost dispus să v-ăsculte şi să vă-nțeleagă. O să aflaţi noutăţi care să vă dea idei de emancipare profesională şi o să fiţi pe fază să folosiţi toate resursele din dotare şi pe cele care vă sar în ajutor.
TAUR – Poate mai sunt nişte lucruri de spus că să încheiaţi cum se cuvine, să puneţi funda unei relaţii, ca să acordaţi o şansă alteia noi. Se poate să primiţi o confirmare de la o agenţie de turism care v-a rezervat bilete de drum, cazare şi o să-i puteţi dezvălui surpriză partenerului de cuplu.

GEMENI – Poate faceţi un bilanţ financiar ca să ştiţi de ce bani dispuneţi în weekend, că vreţi să plecaţi probabil, pe undeva. O s-aveţi de lucru cu echipa din particular, poate o să vă implicaţi şi mai mult în activitatea respectivă, şi o să vă extindeţi, să ia amploare, să fiţi în top.
RAC – O relaţie care era pe punctul de a se destrăma mai poate fi resuscitată, c-aveţi încă multă dragoste de oferit. Se pare c-o să intraţi într-o rundă de negocieri ca să cereţi ce-aveţi voi nevoie, ca să puteţi începe munca la proiectul în care vă vor implicaţi aceşti parteneri de afaceri.

LEU – O veste bună, vă caută cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie, va scoate la masă în oraş sau pregăteşte o cină pentru voi doi. Poate sunteţi anunţaţi că s-a eliberat o cameră la hotelul la care vă doreaţi s-ajungeţi cu ceva timp în urmă şi o să vă pregătiţi de o escapadă turistică, la sfârşit de săptămână.
FECIOARĂ – Se poate să primiţi ceva în dar şi să aveţi şi voi ceva de oferit, cu sau fără un motiv anume. E momentul să vă-ngrijiți mai serios de sănătate, să mai reduceţi, pe cât posibil, efortul de la slujbă şi să alternaţi muncă, în perioada asta cu odihnă, cu relaxarea.

BALANŢĂ – O să vă ocupaţi de familie, de gospodărie, mai reparaţi, mai înlocuiţi câte ceva care să v-aducă un plus de confort. Poate v-aşezaţi la masa tratativelor cu nişte oameni care vor să revizuiţi un contract pentru că sunt diferite condiţiile actuale şi e de vorbit şi pus pe hârtie.
SCORPION – Sănătatea nu trebuie lăsată, în niciun caz pe planul doi, trebuie văzut ce scârţâie şi e bine să interveniţi la timp. E posibil să-ncepeti o specializare şi să puteţi cere mai mulţi bani la salariu ca să vă puteţi ocupa şi de proiectele mari pe care le-aveţi în plus, legate de familie.

SĂGETĂTOR – O să deveniţi dintr-o dată interesanţi pentru o persoană care vrea să vă cunoască şi să formaţi un cuplu – alegerea vă aparţine. O să reglaţi o situaţie financiară, vă daţi întâlnire şi cu un consilier bancar să cereţi un sfat, poate faceţi o investiţie sau deschideţi o linie de credit, găsiţi voi ceva ingenios.
CAPRICORN – Poate o să faceţi un împrumut bancar să vă schimbaţi maşina, e posibil să luaţi şi cursuri de şoferie dacă n-aveţi carnet. Aveţi o energie suplimentară şi aţi putea profita la maximum de acest combustibil să atacaţi proiecte îndrăzneţe la care doar aţi visat, acum devin şi fezabile.

VĂRSĂTOR – Poate e momentul să-i îndrumaţi pe copii spre un sport sau spre alt gen de activitate care să-i dezmorţească, să le cultive nişte calităţi. Poate va trebui să daţi nişte diferenţe, la şcoală, un test de aptitudini, să corespundeţi unor standarde, ca să treceţi în etapa următoare.
PEŞTI – Cineva de care va pasă are ceva să vă spună şi poate ieşiţi la cafea, să vorbiţi pe-ndelete, poate puneţi la cale viitorul comun. Se observă cheltuieli, poate sunt taxe, impozite, o să daţi mai mulţi bani, luna asta decât de obicei şi o să faceţi eforturi să vă echilibraţi bugetul.