Horoscop Azi 27 Iunie 2018 Jun27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 Iunie 2018

Horoscop 27 iunie 2018. Zodia care ia azi decizii ce-i pot afecta relația.Horoscop 27 iunie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să primim, în sfârşit, răspunsuri la întrebările ori cererile pe care le-am înaintat unor factori de decizie şi o să ştim încotro să ne-ndreptăm şi ce să facem ca să ne meargă şi mai bine.Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o viziune de ansamblu asupra unei situaţii.

BERBEC – O să luaţi nişte bani pe care trebuia să-i încasaţi mai demult şi o să-i ţineţi pentru ieşirile în lume, de buzunar. Poate va convinge cineva apropiat să vă mutaţi, să alegeţi o locuinţă mai spaţioasă, poate şi pentru că se va naşte un copil în familia voastră şi vreţi o cameră a copilului.
TAUR – Se va regla din mers relaţia cu partenerul de cuplu şi puteţi ajunge la căsătorie. O să fie ceva tevatură până să vă vedeţi cu toate actele semnate la dosar şi să vă puteţi angaja undeva sau să vindeţi, să cumpăraţi o proprietate.

GEMENI – Se poate să ajungeţi abia în vara asta acolo unde v-aţi propus acum vreo doi ani şi o să vă bucuraţi de suportul unor prieteni de încredere. Poate va fi nevoie de o abordare mai serioasă, ca să obţineţi ce v-aţi propus de la şefi, o învoire, un surplus salarial, o maşină de serviciu şi multe altele.
RAC – Vă daţi întâlnire cu cineva care vă place, dar pare imposibilă relaţia şi totuşi, nu vă lăsaţi intimidaţi. Se impune să luaţi o decizie şi să ştiţi exact ce-aveţi de făcut de-aici înainte, să evitaţi obstacolele care or să vă iasa-n cale.

LEU – Poate vă luptaţi pentru nişte drepturi şi o să apelaţi la un avocat să pledeze în favoarea voastră, să se-ncheie un câştig. Vi se dă ceva nou de lucru la serviciu şi o să vă mobilizaţi să fructificaţi această oportunitate, să avansaţi în carieră, să ajungeţi în fotoliul de şef.
FECIOARĂ – Partenerul de cuplu are de luat o decizie care vă poate afecta relaţia şi o să vedeţi cum puteţi diminua daunele emoţionale. Poate-aveti de autentificat nişte acte, să-i faceţi paşaport copilului, o împuternicire să se ocupe cineva de administrarea unei locuinţe, să fie totul legal.

BALANŢA – Se observă o reuşită, fie a voastră, fie a altcuiva din familie şi o să ieşiţi cu prietenii la o terasă, la un suc, la o cafea. O să vi se mulţumească pentru ce aţi munct în ultima vreme şi vă puteţi aştepta şi la o recompensă bănească, la o promovare, va fi ceva încurajator pe mai departe.
SCORPION – Poate vă refaceţi viaţa de cuplu şi nu mai lăsaţi să intervină nimic care să perturbe armonia din relaţie. Se poate să daţi un examen, să susţineţi un interviu pentru angajare şi să aveţi succes în tot ce întreprindeţi pentru că aveţi spatele asigurat de marele benefic, Jupiter.

SĂGETĂTOR – E cineva care insistă să vă vedeţi mai des ca să exersaţi traiul în doi, să vă aşezaţi şi voi la casa voastră. Poate luaţi o decizie referitoare la banii din cont, ce să faceţi cu ei, să-i reinvestiţi, să scoateţi dobândă sau să mai vindeţi ceva şi puneţi şi acei bani la păstrare într-un depozit.
CAPRICORN – E posibil să luaţi un surplus salarial şi s-aveţi chef de ieşit în oraş cu prietenii sau în doi, c-aveţi multe să vă spuneţi. Poate a expirat un timp de gândire şi trebuie să daţi un raspus, să se ştie ce trebuie făcut în continuare într-o relaţie de afaceri, sau de cuplu.

VĂRSĂTOR – Se pare că sunt nişte probleme de sănătate pe care nu le mai puteţi trece cu vederea şi o să ajungeţi la medic să vă dea un tratament. O să organizaţi în aşa fel timpul liber încât să vă puteţi duce pe la evenimentele care v-ar aduce un plus de bunădispoziţie şi v-ar hrăni şi cu idei de tot felul.
PEŞTI – Poate puneţi la cale o excursie la sfârşit de săptămână, poate daţi o fugă într-o ţară în care e posibil să v-aştepte cineva cu tot dragul. Se poate să-ncepeti un parteneriat de afaceri cu o firmă străină şi să vă placă munca respectivă, iar banii să vă răsplătească frumos, eforturile.