Horoscop Azi 27 Decembrie 2017 Dec27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 Decembrie 2017

Horoscop 27 decembrie 2017: Zodia care va primi un cadou neașteptat.Sunt atât de multe lucruri mărunte care ne pot face fericiți. Trebuie doar să le observăm și să le acordăm importanța cuvenită.Vibrația zilei este 9 și o să fim receptivi la strigătul de ajutor al apropiaților.

Horoscop 2017 BERBEC – Noutăți care or să vă răscolească frumos pe dinăuntru și o să vă bucurați de un suport neașteptat din partea celor care vă iubesc și vor să vă și arate cât de mult țin la voi.
Horoscop 2017 TAUR – O să scăpați de toate restanțele ca să nu începeți anul cu situații rămase în coadă de peste, pentru că altfel n-o să puteți da drumul proiectelor noi.

Horoscop 2017 GEMENI – O să reparați din mers niște acte pe care nu le-ați întocmit bine și o să obțineți aprobări, bani, și o libertate de mișcare, o să depășiți niște bariere, blocaje.
Horoscop 2017 RAC – Se poate să luați o decizie importantă și să vă asociați cu niște oameni în vederea unei colaborări, asta ca să știți din ianuarie de ce vă apucați, s-aveți ceva stabil, o certitudine.

Horoscop 2017 LEU – Parcă se-ntrevede o nouă situație la serviciu, de la începutul anului, și aveți la dispoziție câteva zile să veniți cu un concept personal, o idee, o strategie ca să vă integrați în noul peisaj.
Horoscop 2017 FECIOARĂ – Vi se cere ajutorul și o să va fie la îndemână să luați parte la pregătirea unei serbări sau să puneți umărul la alte lucruri pentru care aveți reale aptitudini.

Horoscop 2017 BALANȚĂ – Ați putea primi o vizită neașteptată și poate și un cadou care era de câteva zile sub bradul de Crăciun!
Horoscop 2017 SCORPION – Cu cât o să fiți mai insistenți, cu-atât o să vă recuperați mai rapid banii de care-aveți nevoie acum, ca să încheiați anul cum se cuvine și să pășiți cu dreptul în noul an.

Horoscop 2017 SĂGETĂTOR – Vouă v-au rămas niște mărunțișuri de rezolvat și o să fie floare la ureche să eliminați, rând pe rând, toate acele lucruri care v-au dat serios de furcă.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Apar situații pe care nu le-ați luat în calcul și veți fi nevoiți să gășiți alte soluții pentru o plecare la munte, în străinătate, ca să vă sincronizați cu familia, cu prietenii.

Horoscop 2017 VĂRSĂTOR – O să vă ocupați mai mult de treburile altora și de cele de serviciu, dar vine și rândul familiei, după ce scăpați de toate celelalte.
Horoscop 2017 PEȘTI – Se pare c-or să va ia prin surprindere niște datornici cu banii pe care vi-i returnează și o să luați și acele lucruri pentru care nu credeați că vă mai ajung banii.