Horoscop Azi 27 August 2018 Aug27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 August 2018

Horoscop 27 august 2018. Berbecii pornesc pe un drum nou în viaţă.Putem îmbina frumos relaxarea, cu munca, să lăsăm ideile ingenioase să curgă, să ieşim din închistare, să visăm la lucrurile care ne fac fericiţi.Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o viziune de ansamblu asupra vieţii.

Horoscop 2018 BERBEC – Poate găsiţi o persoană compatibilă sufleteşte şi să porniţi pe un nou drum în viaţă şi să fiţi şi fericiţi.
Horoscop 2018 TAUR – Vă interesaţi de o casă, poate vreţi să vă întemeiaţi o familie, sau se măreşte familia, c-o să se nască un copil – poate.

Horoscop 2018 GEMENI – Poate vine cineva după o lungă absenţa şi o să puteţi fi, din nou, împreună, să vă bucuraţi de o viaţă tihnită.
Horoscop 2018 RAC – Relaţia cu partenerul de cuplu trebuie rescrisă, ca să depăşiţi un impas, că nu vreţi să vă separaţi, pentru că vă iubiţi.

Horoscop 2018 LEU – O rudă, un prieten, cineva care vă iubeşte va da întâlnire în alt oraş şi o să fixaţi ceva pentru week-end, dacă nu sunteţi în vacanţă.
Horoscop 2018 FECIOARĂ – Se poate să primiţi o invitaţie în oraş, să vi se facă şi un cadou, cu un prilej aniversar, sau de alt gen.

Horoscop 2018 BALANŢA – Cineva-şi respecta o promisiune mai veche şi poate vă plăteşte orele suplimentare, va convinge să prelungiţi un contract şi-o s-aveţi continuitate financiară.
Horoscop 2018 SCORPION – E posibil să treacă pe la voi cineva pe care-l aşteptaţi de multă vreme şi să consolidaţi relaţia.

Horoscop 2018 SĂGETĂTOR – O să luaţi toţi acei bani de la serviciu şi din particular pe care nu i-aţi primit la timpul potrivit şi să achitaţi facturile mari.
Horoscop 2018 CAPRICORN – Sunt nişte lucruri pe care trebuia să le faceţi anul trecut, dar n-aţi avut tot ce era necesar şi-o să remediaţi situaţia.

Horoscop 2018 VĂRSĂTOR – O ieşire în doi o să dea refresh relaţiei şi o să mai lăsaţi deoparte problemele de serviciu.
Horoscop 2018 PEŞTI – Se poate să vă refaceţi o căsnicie, o relaţie, fie de afaceri, fie sentimentală şi să vă comportaţi diferit – să ţineţi cont de celălalt.