Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 August 2016

Ne-am putea astepta la mici si la mari surprize placute,pe care ni le putem face si noi. Important e sa avem o disponibilitate sufleteasca. Vibratia zilei este 9 si o sa stim cum sa-i facem fericiti pe cei din jurul nostru.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa aveti o invitatie de onoare la o nunta, ori la un botez si sa fie distractie, sa descarcati tensiunile care v-au tinut incordati.
Horoscop 2016 TAUR – O dragoste la prima vedere si totul o sa decurga frumos, si va evolua spre o relatie statornica, lucrurile par sa fie serioase.
Horoscop 2016 GEMENI – Poate va mutati impreuna cu fiinta iubita si o sa tot primiti daruri de casa noua, faceti si o tratatie pe tema asta, si-o sa fie frumos.

Horoscop 2016 RAC – O sa iesiti la o terasa cu prietenii au nevoie de un sfat de la voi sau poate simpla prezenta ii va echilibra din punct de vedere emotional.
Horoscop 2016 LEU – Vi se propune sa lucrati la ceva care vi se potriveste, bani ar fi, totul e sa fiti pregatiti pentru o munca de cursa lunga ca n-o sa fie usor deloc.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa primiti daruri, o sa revedeti oameni care inseamna mult pentru voi si o sa ajungeti la un alt nivel de intelegere cu aceste persoane. Veti creea noi punti de legatura.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate va faceti timp si pentru sufletul vostru, sa stati la plaja, sa innotati la piscina, in mare sau poate ajungeti la ocean, ori sunteti deja pe-acolo pe undeva.
Horoscop 2016 SCORPION – O invitatie la masa, poate iesiti la o plimbare dupa, promite sa fie o zi placuta si o seara reconfortanta, si-o sa va refaceti tonusul de zile mari.
Horoscop 2016 SAGETATOR – Prietenii va curteaza, poate iesiti impreuna pe undeva, si-n alt oras, dati o fuga la malul marii sau alegeti un sport pe care sa-l practicati, sa va destinda.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate v-asteapta cineva in alt colt de tara sau de lume si o sa puteti da o fuga si sa va-ntoarceti maine noapte sau oti avea concediu.
Horoscop 2016 VARSATOR – Poate o sa descoperiti niste bani de care nu stiati, in cont si va sunati prietenii sa vedeti ce program si-au facut sa nu ratati o iesire la padure, la strand, la o baza sportiva.
Horoscop 2016 PESTI – O sa iesiti la socializare, si-o sa vedeti cit de mult conteaza parerea voastra in public si o sa alimentati vechile relatii si puteti cultiva si unele noi.