Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 27 Aprilie 2016

Horoscop 27 aprilie 2016. Racii au parte de o intalnire de suflet, iar Berbecii castiga o suma substantiala de bani. O zi linistita. Poate ne oprim un pic din atata agitatie ca sa ne pregatim sufleteste pentru marea sarbatoare, c-o s-avem destul timp dupa sa continuam maratonul vietii, in general.Vibratia zilei este 9 si o sa vedem, cu ochii mintii, ce e cel mai bine pentru noi.

Horoscop 2016 BERBEC – Ati putea castiga niste bani in plus dintr-un extra job, dar e posibil sa se contureze si o marire de salariu. O sa primiti o confirmare, c-aveti dreptul sa legalizati un act, o situatie, si sa va capatati alt statut, dupa o lunga perioada de provizorat.
Horoscop 2016 TAUR – O sa tineti cont de recomandarile medicului sau cel putin asa ar fi de dorit si o sa va recapatati forma de competitie. Se observa o reusita in plan personal, e cineva care va face o surpriza placuta, poate primiti si un accept sa-ncepeti un proiect, sa aveti de unde sa luati bani.te-ar fi bine sa ne oprim un pic din toata alergatura asta care ne consuma energia si sa vedem ce-am facut bun pan-acum, ca sa nu ne-mprastiem in toate directiile, sa intelegem rostul.Vibratia zilei este 8 si sa fim mai cumpatati cu banii.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate-o sa faceti voi primul pas spre impacare cu cineva de care n-ati vrea sa stati departe pentru ca va leaga niste sentimente profunde. O sa fie alergatura, v-au ramas o sumedenie de maruntisuri de facut si poate nu v-ajuta nimeni si-atunci o s-o tineti intr-un ritm alert.
Horoscop 2016 RAC – Intalnire de suflet, o sa-i faceti cuiva un pustiu de bine si sa-i duceti persoanei ce are nevoie in momentul de fata. S-ar putea sa luati o decizie referitoare la viata de familie si pe care o puteti comunica fie in cursul zilei de azi, fie dupa sarbatori, intr-un context potrivit.

Horoscop 2016 LEU – Va mai ganditi pana saptamana viitoare ca sa vedeti daca sunteti dispusi sa continuati o colaborare sau deocamdata nu. E posibil sa luati niste bani de la serviciu si sa v-ajunga pentru cadouri si restul delicateselor pe care vreti sa le preparati de Inviere.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va invite cineva acolo unde-ati vrut sa va duceti acum ceva timp, dar au intervenit niste obstacole si-o sa va duceti pe 1, 2 mai. Poate se iveste ocazia sa va implicati intr-o noua activitate la serviciu si daca tot vi se vor da si bani ati putea accepta – e de cantarit situatia.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate dati o fuga la parinti, la bunici, sa-i ajutati cu piata, sau la curatenie, o sa va faceti utili. O sa va-ngrijiti si de cum arata casa, nu numai de ce puneti pe masa si o sa cheltuiti niste bani ca vreti confort si vizual, printre altele.
Horoscop 2016 SCORPION – Va mai ganditi daca sa prelungiti un contract sau s-asteptati ceva mai bun – oferte or sa cam fie in luna mai. Poate scoateti banii din cont sa cumparati o casa ori ceva pentru casa, mobila, aparatura noua, sau poate va luati alta masina.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa incasati niste bani, pot fi si din urma si sa le faceti mici daruri alor vostri, daca nu dispuneti de fonduri, ca altadata. E o atmosfera mai glaciala in jurul vostru, dar o sa treaca si o sa fie iarasi bine, optimismul n-o sa va paraseasca nici de data asta.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa vi se spuna clar daca veti petrece noaptea de Inviere cu omul drag sau in care dintre zile o sa fiti impreuna. Un semn de pretuire din partea cuiva care vrea sa lucrati impreuna, dar sa va vedeti si in particular, poate fi o colaborare sau practicati un hobby.

Horoscop 2016 VARSATOR – Ar fi minunat sa va-ngrijiti atat de sanatatea voastra, cat si de a celor din familie, sa va priasca sarbatorile. Mai aveti de recuperat niste bani, sunt sanse si maine, oricum, din punct de vedere financiar o sa va echilibrati cumva, poate cu ajutorul celor din familie.
Horoscop 2016 PESTI – E posibil sa va invite cineva la o cabana, sau niste prieteni vor sa petreceti o zi, doua din luna mai la ei acasa. Toate planurile voastre il includ si pe partenerul de cuplu si-o sa va fie mai usor sa va achitati de toate obligatiile, si orice decizie o veti lua impreuna.
Horoscop Azi 27 Aprilie 2016