Horoscop Azi 26 Septembrie 2018 Sep26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Septembrie 2018

Horoscop 26 septembrie 2018. Vești bune primite de o zodie pe plan profesional.O să facem slalom printre blocaje, să nu le luăm în plin, să ne focusăm atenţia şi resursele pe ţelurile care ne animă şi să avem eficienţa maximă.Vibraţia zilei este 8 şi am face bine să ne păzim banii de noi înşine.


BERBEC – Se pare c-a sosit momentul să vă aşezaţi la casa voastră şi aveţi copii, să vă bucuraţi de viaţă de familie. Se poate să vă cheme şeful la nişte discuţii de principiu şi să se vadă dacă acceptaţi o provocare – să plecaţi în deplasare să rezolvaţi probleme grele.
TAUR – E an bun de căsătorie şi dacă eraţi pe punctul de a vă separa, lucrurile pot lua o întorsătură fericită, şi să vă-mpăcați. Un parteneriat de afaceri v-ar scoate din impasul financiar şi v-ar duce la alt nivel la care aspiraţi de multă vreme şi o să vă simţiţi în elementul vostru.


GEMENI – O să-ntâlniţi pe cineva care să corespundă idealului pe care-l aveţi în legătură cu fiinţa iubită, cu alesul, aleasa inimii voastre. Poate vă invită cineva în străinătate şi o să vă-ncânte fie un job, fie un sejur fără griji, departe de vacarmul oraşului.
RAC – O să mai investiţi nişte bani în casă, vă luaţi ce vă trebuie şi în rate, ca să vă mai rămână bani pe card. Vă scoate cineva în oraş, poate e un eveniment monden şi o să conversaţi cu nişte oameni de afaceri, schimbaţi idei, numere de telefon şi poate veţi colabora la un moment dat.


LEU – Vă puteţi lua altă casă, poate vă construiţi una într-o zonă de agrement, s-aveţi unde să vă duceţi în timpul liber. O s-aveţi multe treburi de rezolvat şi poate veţi face nişte deplasări, e posibil prin împrejurimi să faceţi rost de lucrurile de care aveţi nevoie atât la serviciu, cât şi acasă.
FECIOARĂ – Poate reînnoiţi un contract şi o să cereţi mai mulţi bani dacă lucrurile au mers – ceas – înseamnă că sunteţi foarte buni. Se poate s-aveţi nişte proiecte legate de comunicare şi să fie cu succes, să vă găsiţi un alt mod de exprimare şi să conteze la CV, să vă angajaţi acolo unde va place.


BALANȚĂ – O să vă implicaţi în organizarea unui eveniment, al unui spectacol şi o să vă bucuraţi de aprecierea celor din jur. Posibilă negociere şi puteți trece cu bine de un examen, să faceţi progrese la slujbă, în societate, să fie o upgradare vizibilă.
SCORPION – Se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri cu o persoană de acelaşi calibru şi să fie un tandem reuşit. O nouă provocare la job – intraţi într-o competiţie cu specialişti de talia voastră şi o să faceţi apel la resursele interioare ca să eliminaţi orice concurenţă.


SĂGETĂTOR – E posibil să încasaţi nişte bani şi să-i cheltuiţi rapid pe diverse lucruri pentru şcoală sau vă pregătiţi de o plecare în excursie. Vă daţi peste cap să recuperaţi nişte bani ca să daţi drumul unei investiţii, că sunteţi într-o formă profesională mult mai reuşită decât în anii precedenţi.
CAPRICORN – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care-o să vă placă, dar o să vă fie greu să v-apropiaţi, că n-aveţi curaj. Vă daţi acordul pentru un extrajob care să v-aducă banii de care aveţi nevoie pentru plimbare, sănătate, ca să vă bucuraţi de timpul liber comun cu familia.


VĂRSĂTOR – Se pare c-o să-i acordaţi mai multă atenţie unei persoane tinere care vede în voi un posibil partener de viaţă – poate-o luaţi în serios. O să adunaţi bani din mai multe surse şi o să rezolvaţi atât problemele casei cât şi pe cele care ţin de educaţie, de şcoală, a voastră, a copiilor, c-o să aveţi de taxe pentru învăţământ, sport.
PEŞTI – Şefii s-ar putea să aibă gânduri mari cu voi şi să vă pună într-o postură care să v-aducă satisfacţii profesionale. Nişte oameni contează pe contribuţia voastră la un proiect care s-ar încheia mult mai repede dacă o să daţi şi voi o mână de ajutor – vă gândiţi.