Horoscop Azi 26 Septembrie 2017 Sep26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Septembrie 2017

Horoscop 26 septembrie 2017. Capricornii pot face pasul către căsătorie.E bine să scormonim după resursele interioare dacă vrem să răzbim, că riscăm să ne cam pierdem răbdarea cu birocraţia, transportul şi multe alte lucruri. Să nu ne-ndepartam însă, de scopul nostru.Vibraţia zilei este 8 şi să nu ne lăsăm furaţi de peisaj şi să nu ne golim buzunarele pe fleacuri.


BERBEC – E posibil să primiţi un cadou şi să aveţi şi voi un as în mânecă pentru fiinţa iubita, poate faceţi o rezervare pentru weekend pe undeva. O să faceţi tot posibilul să căpătaţi o funcţie, să vă bucuraţi de prestigiu c-aţi muncit mai mult în ultima vreme şi vi se pare normal să atingeţi alt nivel profesional.
TAUR – Poate-o să cheltuiţi mai mult cu maşină, o duceţi în servis, asta dacă nu vă propuneţi să o schimbaţi cu altă nouă. O să luaţi nişte bani şi o să le cumpăraţi alor voştri ce şi-au dorit, c-aveţi nevoie să ştiţi că nu le lipseşte nimic, şi poate va gândiţi la o locuinţa mai mare, că n-aveţi suficient spaţiu.


GEMENI – Poate-i invitaţi pe nişte prieteni pe la voi şi o să vă faceţi timp două, trei ore să staţi la poveşti, să vă faceţi planuri să ieşiţi în următoarele zile pe la mondenităţi. Întâlnire cu cineva care vrea să fixaţi datele unei colaborări, să meargă totul ceas şi să vină banii la timp – poate-o să negociaţi câte ceva.
RAC – Se poate să va simţiţi acaparaţi de cineva care de multă vreme încearcă să vă capteze atenţia şi poate răspundeţi cumva. Se rezolva o chestiune care v-a consumat nervos şi o să recuperaţi nişte bani, vă recăpătaţi şi liniştea interioară şi o să va orientaţi spre proiecte noi.


LEU – O să ieşiţi la plimbare, la masă cu nişte prieteni, să mai scăpaţi de anxietăţile care va ţin sub presiune. Puteţi conta pe ajutorul unor oameni care vă apreciază şi o să rezolvaţi treburi complicate, o să va permiteţi un respiro şi plecaţi în weekend la relaş, dacă tot primiţi o mâna de ajutor.
FECIOARĂ – Prezenţa cuiva o să vă imprime o stare de bună dispoziţie şi să vă dea mai multă încredere în viitorul relaţiei. Aţi putea lucra la ceva care să va stimuleze imaginaţia, creativitatea şi să fie cu succes şi de perspectiva, să păstraţi ritmul şi să nu scadă entuziasmul.


BALANŢĂ – Vă-ncearcă nişte emoţii la gândul c-o să vă-ntâlniți cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns şi-o să fie cu bucurie rezultatul final. O să rezolvaţi tot felul de situaţii care v-au dat de furcă în ultimul timp şi o să faceţi progrese la slujba, la şcoală, acolo unde-aveţi nevoie.
SCORPION – Poate va daţi întâlnire cu prietenii, după orele de program şi puneţi la cale ceva pentru weekend, activităţi deconectante, excursii. E posibil să schimbaţi mediul, să lucraţi altundeva, să cunoaşteţi alţi oameni, s-ajungeţi la un nivel social ridicat şi să va reinventaţi, că vine anul vostru.


SĂGETĂTOR – Vă caută cineva care a rămas cu nişte semne de întrebare în privinţa relaţiei voastre de cuplu – fosta – şi vrea să ştie dacă mai e loc de-ntorcere. Se observă ceva mai mulţi bani de la serviciu, poate pentru că vi s-a mărit salariul sau v-aţi făcut normă şi chiar pe deasupra şi luaţi o primă, o recompensă bănească.
CAPRICORN – Vă scoate cineva la o plimbare, la o cină romantică, pot avea loc şi declaraţii de dragoste şi să avansaţi spre o căsătorie. Vi se propune să lucraţi într-o combinaţie partenerială care se va dovedi de succes – şi e posibilă o ascensiune în carieră, să fructificaţi experienţă.


VĂRSĂTOR – O nouă dragoste la orizont şi o să aveţi cu cine să împărţiţi clipele de fericire şi să vă consoleze atunci când va e greu. Poate cereţi sfatul unui avocat că să vă intraţi în drepturi şi să nu vi se ia ce-i al vostru, să vă apăraţi de nişte acuze şi multe alte lucruri care nu vi se par în regulă.
PEŞTI – Se poate să reapară cineva care vrea să-i mai acordaţi o şansă de a va convinge că e persoană potrivită pentru voi.
Sfera partenerială de afaceri e puternic activată şi vă puteţi găsi de lucru, or să va contacteze diverşi patroni, sponsori şi aveţi de ales – dacă sunteţi nemulţumiţi aici unde sunteţi.