Horoscop Azi 26 Octombrie 2018 Oct26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Octombrie 2018

Horoscop 26 octombrie 2018. Zodia care trebuie să fie atentă la bani.Cerul ține cu noi şi o să ştim cum să ne ajutăm să ne fie mai uşor cu toate şi să ajungem la inima celui pe care-l iubim.Vibraţia zilei este 8 şi o să ne calculăm banii ca să ne-ajungă, să nu trebuiască să ne-mprumutăm.Ce se întâmplă în fiecare zodie:BERBEC: Poate vă ocupaţi şi de voi, vă duceţi la doctor, la fizioterapie, dacă e nevoie şi o să prindeţi puteri, să căpătaţi alt tonus.Or să vă intre bani şi asta o să vă convigă să daţi o fugă pe undeva, la munte sau într-un parc de aventură, să fie ceva cu adrenalina – forţe!
TAUR: O să-şi facă curaj să vină cineva care încă mai speră să fiţi împreună, că să treceţi peste o separare.E momentul să daţi cărţile pe față-ntr-o relaţie, să vedeţi în ce măsură puteţi fi împreună şi să vă puteţi înţelege aşa cum aveţi voi nevoie, nu formal.


GEMENI: Apare cineva în grupul de prieteni şi care vrea să faceţi un schimb de idei, să vă conversaţi, să ştie omul dacă puteţi forma un cuplu.O să găsiţi un anturaj care să vă-nsoțească într-o plimbare, să revedeţi un peisaj încărcat de amintiri sau să vizitaţi locuri noi, să vă spălaţi retina.
RAC: Poate plecaţi la un botez în alt oraş sau o fi vreo aniversare mâine sau poimâine şi va fi ca o minivacanţă.Se pare c-o să vă fie destul de uşor să reparaţi o relaţie, ca să aveţi şi voi şansă să deveniţi părinţi în viitorul apropiat, să vă bucuraţi de traiul în familie.


LEU: Dacă nu plecaţi din localitate, poate-o să vină cineva pe la voi şi să mai rămână de pe-o zi pe alta, dacă nu vă deranjează.O s-aveţi de rezolvat nişte probleme de afaceri şi o să daţi zor să le-ncheiați până la sfârşitul programului, după care o să vă puteţi distra.
FECIOARĂ: Se poate s-aveţi activităţi extraprofesionale care să v-ajute să vă dezmorţiţi şi, eventual, să faceţi rost şi de bani.Daţi o fugă pe la rudele de prin vecini să pregătiţi împreună un eveniment, pot fi şi conservele de toamnă, mustul, ceva de sezon.


BALANŢĂ: Poate daţi o raită să faceţi shopping, se poate şi-n străinătate, dacă vă permite buzunarul şi o să vă compuneţi alt look.Poate luaţi un supliment salarial şi o să aveţi de buzunar să ieşiţi cu ai voştri zilele-astea, să vă deconectaţi, faceţi mişcare, vă-ntâlniţi cu prietenii.
SCORPION: O invitaţie într-o staţiune turistică, poate vă şi sărbătoriţi pe-acolo, e un motiv special, poate fi o revedere emoţionantă.E un declic sufletesc, poate aflaţi o veste importantă, apare cineva care vă face să trăiţi clipe de vis şi poate o să vă întemeiaţi o familie.


SĂGETĂTOR: Sfera deplasări e activată şi o puteţi porni într-o excursie de o zi – două, să vă descotorosiţi de stres, să fiţi fresh.Vă bate gândul să munciţi şi altceva, să v-apucaţi de nişte cursuri, să vă propulsaţi în carieră, pentru c-o să dispuneţi de o energie suplimentară.
CAPRICORN: O să cheltuiţi nişte bani ca să puneţi casa la punct şi sănătatea, că v-aţi cam neglijat.Sufleteşte ar avea de unde să vă meargă mai bine, să faceţi cunoştinţă cu cineva, dacă sunteţi singuri şi să construiţi şi voi o relaţie.


VĂRSĂTOR: Poate vă duceţi în vizită la cineva drag, din alt oraş, chiar şi dintr-o altă ţară şi o să vă revigoraţi.O să intraţi într-o afacere care promite să vă ridice în rang, să atingeţi un alt nivel social, şi-o să relaţionaţi cu oameni din medii diferite.
PEŞTI: I-aţi rămas datori cuiva cu o ieşire la masă ori la plimbare, la film şi o să vă duceţi pentru că disponibilitate afectivă aveţi.Faceţi cumva să strângeţi relaţiile cu rudele şi cu prietenii şi o să invocaţi mai multe pretexte ca să vă-ntâlniţi în timpul liber, să fiţi mai implicaţi în problemele de grup.