Horoscop Azi 26 Octombrie 2017 Oct26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Octombrie 2017

Horoscop 26 octombrie 2017. Zodia care va primi o funcție de conducere.O combinaţie strălucitoare, Soare-Jupiter, pe cer nu poate aduce decât lucruri foarte bune la care am visat, am sperat şi pe care, în sfârşit, le putem primi.Vibraţia zilei este opt şi o să avem cheltuieli care pot să va destabilizeze bugetul dacă n-o să fim atenţi.Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


BERBEC – Se pare c-o să găsiţi momentul ideal să spuneţi tot ce-aveţi pe suflet şi o să-i pretindeţi aceeaşi sinceritate fiinţei iubite. Poate vi se propune să deveniţi şefi sau să aveţi noi atribuţiuni – în plus – la serviciu şi o să va descurcaţi fără probleme, o să vi se pară totul firesc, normal
TAUR – E posibil să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să va gândiţi serios la o relaţie, mai ales dacă sunteţi singuri de ceva vreme. O sumă de bani trebuie să intre-n cont de undeva şi o să vă faceţi planuri de remobilat locuinţa, oricum vreţi să faceţi unele îmbunătăţiri, acum cât încă mai e vreme frumoasă.


GEMENI – O s-aveţi succes la un examen, interviu, va reuşesc demersurile care ţin de legalizarea unor situaţii şi-o să faceţi progrese. Se poate să semnaţi un contract de angajare şi să va bucuraţi de nişte facilităţi care să va stimuleze să munciţi mai mult şi cu tragere de inima.
RAC – Se prefigurează o dragoste împărtăşită, o şansă de a fi împreună cu o persoană cu care sunteţi compatibili şi vă-ntemeiați o familie. Poate aveţi nevoie urgent de nişte acte care să vă dea o libertate de mişcare şi o să vă daţi peste cap să luaţi toate semnăturile până la sfârşitul zilei.


LEU – Întâlnire de suflet, diseară şi poate veţi lua o decizie referitoare la viaţă de cuplu, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii.
V-aţi găsit o locuinţa şi poate va mutaţi, chiar şi cu chirie, şi o să primiţi ajutor din partea celor dragi, care v-aduc şi cadouri de casă nouă, de instalare.
FECIOARĂ – Se poate să va-ndragostiti de cineva care să vi se pară persoană potrivită, la-nceput, dar pe parcurs o să-i descoperiţi defectele. Încep să se vadă eforturile depuse la slujba, la şcoală, şi o să căpătaţi un credit din partea superiorilor şi o să va croiţi un alt drum, o să faceţi un salt profesional.


BALANŢĂ – Şi voi puteţi face cunoştinţă cu cineva de care să vă legaţi destinul şi să vă şi meargă bine în relaţie. Vi se recunosc nişte drepturi şi o să puteţi ocupa o funcţie, să daţi drumul unui proiect care să vă asigure un venit substanţial pentru c-ar fi păcat să nu valorificati ce-aţi primit un an de zile.
SCORPION – Vi se poate semna un act important şi să faceţi progrese la slujba, la şcoală, în plan profesional. Sunt câteva lucruri la care doar aţi visat şi acum se pot împlini şi-atunci gândiţi-va la tot ce-aveţi nevoie şi o să atrageţi cu puterea gândului situaţiile favorabile, avantajoase.


SĂGETĂTOR – O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi o să va recăpătaţi tonusul, c-aveţi multe de rezolvat în perioada asta. Or să vă caute tot mai mulţi prieteni, o să vă faceţi şi alţii noi şi-o să călătoriţi cât de des o să se poată şi-o să ieşiţi pe la mondenităţi.
CAPRICORN – Aflaţi o veste bună despre un proiect care poate intră în linie dreapta, să v-apucaţi de el şi o să vedeţi că v-aduce profit. Se poate să luaţi bani, să fie cineva atent cu voi, şi să vă scoată la masă în oraş, să vă ofere şi un cadou, chiar dacă nu sărbătoriţi nimic.


VĂRSĂTOR – O ieşire în lume o să mai dezmorţească atmosfera de grup şi o să faceţi întâlniri în timpul liber, plecaţi în weekend cu toţii. O confirmare că s-a eliberat un post de conducere, că puteţi da o proba, un concurs şi să câştigaţi un titlu, să ajungeţi pe o treaptă superioară la slujba, la şcoală.
PEŞTI – O să va-nţelegeţi mult mai bine cu fiinţă iubita, poate plecaţi de mâine pe undeva şi o să se sudeze frumos relaţia. Se rezolva o problemă care va ţine încordaţi şi nu va oferă posibilitatea să va dezvoltaţi pe linie profesională, dar acum o să urmaţi o traiectorie de succes.