Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Octombrie 2015

Sagetatorii au o sansa unica de a-si repara relatia de cuplu, Racii pot obtine un job nou.O sa primim raspunsuri la intrebarile pe care le punem de multa vreme celor aflati in functii inalte, dar si de la cei pe care-i iubim vom afla ce ne intereseaza, ba chiar si in plus.Vibratia zilei este 8 si e bine sa nu ne scape printre degete banii, sa fim ceva mai economi.Vibratia zilei este 8 si e bine sa nu ne scape printre degete banii, sa fim ceva mai economi.
Horoscop 2015 BERBEC – Noutati pe mai multe planuri, la slujba, la scoala, in viata personala, poate apare o sansa nemaipomenita de a fi fericiti si trebuie fructificata. E posibil sa luati niste bani, iar daca iesiti diseara la o intalnire sentimentala sa primiti si ceva in dar, pot fi mai multe surprize.

Horoscop 2015 TAUR – Sefii vor gasi o forma de plata daca nu v-au recompensat pana acum pentru c-ati muncit in plus – la momentul potrivit – si poate va dau o prima, bonuri valorice. Vi se pot returna niste bani daca insistati pe langa cei care au puterea sa-i faca sa circule, sa ajunga la voi.
Horoscop 2015 GEMENI – O sa faceti o serie de sacrificii pentru copii, apar situatii neprevazute si nu vreti sa le lipseasca nimic, nici la scoala, nici in particular, sa-i duceti la o sala de sport, de joaca. Intalnire cu prietenii, dupa orele de program, ca sa puneti la punct detaliile unui proiect de timp liber, ale unei excursii la sfarsit de saptamana.
Horoscop 2015 RAC – Va puteti implica intr-un proiect particular, poate fi o activitate de placere si sa devina, la un moment dat, job permanent, iar deocamdata va dublati veniturile. Ati putea obtine o semnatura importanta pe un act, poate va-nscrieti la o scoala ori faceti toate demersurile pentru copil.
Horoscop 2015 LEU – Ati putea pune pe roate o afacere si sa castigati bani frumosi daca o sa va orientati – ca lumea, sa profitati la maximum de conjunctura. Or sa se adune mai multi bani in cont, dar o s-aveti diverse de cumparat, asa ca aveti grija sa nu va fure peisajul.
Horoscop 2015 FECIOARA – Posibile noi provocari – poate veti da concurs pentru un post, o functie, dar se poate si in mod automat, ca sefii stiu ca sunteti o capacitate. Va cauta niste prieteni care vor sa va petreceti timpul liber impreuna si poate fixati ceva pentru week-end.

Horoscop 2015 BALANTA – Se vine cu o oferta de lucru si numai daca nu sunteti prinsi cu alte proiecte va ganditi serios la un parteneriat care sa va puna in valoare din ianuarie incolo. Poate apare cineva in viata voastra sentimentala si n-o sa va mai simtiti singuri sau nefericiti in doi.
Horoscop 2015 SCORPION – Noi provocari pe linie de serviciu, poate va fi ceva care sa va suscite, in sfarsit, interesul si o sa luati si bani pe masura eforturilor depuse. Emotii, la gandul ca urmeaza sa va intalniti cu cineva care poate deveni partenerul vostru de viata, daca lucrurile merg bine.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Cineva care-a zis ca niciodata n-o sa mai vorbeasca cu voi va suna sau vine, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic, si povestea poate continua frumos. Cand credeati ca nu se mai poate face nimic sa va puteti impaca cu fiinta iubita, o sa va sune ea, va da un semn.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Va e gandul la o plecare in strainatate sau prin tara, dar pentru o perioada mai mare de doua, trei zile, probabil cu treaba, in mod special. O veste buna de la un examen, un interviu, vi s-o fi semnat o cerere, s-a parafat un contract si treceti la treaba.
Horoscop 2015 VARSATOR – E posibil sa va intre o suma importanta de bani si sa rezolvati treburi mai complicate care-nghit sume mari de bani si sa va declarati multumiti. Se pare c-o sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si o sa puteti spera si c-o s-aveti un copil, daca asta era problema.
Horoscop 2015 PESTI – Cu o mana luati si cu alta dati bani, o sa va descurcati cu cheltuielile lunare sa nu care cumva sa ramaneti cu vreo factura neachitata. O sa puteti renunta la un proces de divort, la un partaj si sa continuati relatia de cuplu lasand la o parte la lucrurile care v-au facut rau.

Sursa: http://stirileprotv.ro