Horoscop Azi 26 Noiembrie 2018 Nov26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Noiembrie 2018

Horoscop 26 noiembrie 2018. Mare grijă la bani. Cheltuieli mari pentru nativii acestei zodii.O să ne bucurăm de o veste bună, de o confirmare, de o invitaţie la plimbare, la cafea şi de reparaţiile sufleteşti.Vibraţia zilei este 8 şi tentaţia să cheltuim mulţi bani e cam mare.


BERBEC: Se poate să vă fi ajuns şi pe voi oboseala şi dacă nu vă menajaţi deloc o să trebuiască, probabil, să luaţi un tratamnt, ca să fiţi fresh, totuşi.
TAUR: Apar de undeva nişte bani şi o să vă puteţi lua şi acele lucruri care nu intrau în calcul din cauza ratelor şi a facturilor şi o să fiţi un pic mai relaxaţi, financiar.


GEMENI: Se poate să cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus pe ceva care s-o fi scumpit, sau n-aţi ştiut că face atâtea bani, dar o să vă descurcaţi până la urmă.
RAC: Vi se propune ceva nou la serviciu şi poate şi banii or să fie pe măsură, încât să fie şi mai stimulativ, să munciţi cu toată implicarea.


LEU: Se poate să vă bucuraţi de o reuşită a copilului, a celor mici din familia lărgită şi să ieşiţi pe undeva să faceţi o trataţie, sau la voi acasă şi-i chemaţi pe prietenii copiilor.
FECIOARĂ: O să cumpăraţi câte ceva la preţ redus pentru casă, ori aţi comandat mai demult mobilă, aparatură electorcasnică şi o să vă ocupaţi de reamenajarea interiorului.


BALANŢĂ: Se pare c-o să vă vină şi vouă, în sfârşit, inima la loc şi o să vă meargă bine în căsnicie, în relaţia de prietenie sau de colaborare, într-una amicală, colegială.
SCORPION: E bine să vă feriţi de suspiciuni la adresa partenerului de cuplu să nu încolţească gelozia şi să nu mai scăpaţi de ea, că o să vă saboteze relaţia de iubire.


SĂGETĂTOR: Provocări la tot pasul – apar veşti bune, oferte de muncă, se poate să primiţi şi nişte daruri şi o să fie o zi plină ochi de evenimente, întâlniri.
CAPRICORN: O să vă ia prin surprindere prezența cuiva, confirmările că puteţi face nişte lucruri pentru care pân-acum doar v-aţi zbătut şi în sfârşit apar şi rezolvările.


VĂRSĂTOR: Se poate să revină cineva cu intenţii de colaborare şi o să vedeţi dacă vă descurcaţi cu timpul şi cu restul obligaţiilor şi extraprofesionale şi de familie.
PEŞTI: Poate aflaţi unde şi cu cine o să petreceţi câteva zile departe de casă, primiţi o invitaţie într-un city break, sau la munte, într-o zonă agroturistică.