Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Noiembrie 2015

Taurii isi pot reface viata sentimentala, iar Fecioarele fac un pas inainte, in cariera.Vesti amestecate azi. Or sa ne treaca tot felul de informatii pe la urechi si-am face bine sa ne protejam de cele care nu ne privesc sau chiar ne fac rau.Vibratia zilei este 8 si sa nu dam banii pe tot ce ne iese-n cale, sa fim mai economi.
Horoscop 2015 BERBEC – Va parvine un raspuns legat de o lucrare, de un examen sau de un act care trebuia semnat – si o sa fie in avantajul vostru. Un castig banesc, vi se rasplateste o munca, poate fi altceva decat salariul si care sa va prinda bine, sa aveti pentru zilele libere, sa dati o fuga pe undeva.

Horoscop 2015 TAUR – O sa va puteti reface viata sentimentala si sa construiti o relatie solida, ca sa va simtiti in siguranta. Parc-ar avea de unde sa va intre niste bani – in plus – ca sa-i strangeti pentru o casa, o masina, ori pentru alte treburi legate de familie.
Horoscop 2015 GEMENI – V-ati putea da acordul pentru o colaborare de pe urma careia ati capata experienta si bani. O prezenta placuta, o bucurie, vi se implineste o dorinta, va eliberati de niste apasari, va-mpacati cu cineva sau puneti la cale un proiect de succes.
Horoscop 2015 RAC – Vi se platesc niste bani din urma si sa-i depuneti in cont sau vindeti ceva si depuneti banii in banca, sa nu v-atingeti de ei. Buna colaborare cu anturajul, atat la serviciu, cat si la scoala, si-o s-aveti si in continuare un parcurs presarat cu reusite – pe mai multe planuri.
Horoscop 2015 LEU – Ati putea pleca intr-o scurta vacanta, intr-o excursie cu familia sau cu grupul de prieteni, c-or sa fie cateva zile libere. Primiti un accept sau un premiu chiar, un act de valoare, in care se specifica o suma importanta de bani sau drepturile pe care vi le recunoaste o autoritate.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa descoperiti un remediu salvator si o sa reveniti la starea optima de sanatate si-o sa fiti in forma. Va coopteaza cineva la o munca in particular si-o s-aveti ocazia sa va puneti in valoare niste aptitudini, sa mai faceti un pas in cariera – e anul vostru norocos.

Horoscop 2015 BALANTA – Invitatie la un eveniment monden, poate e ziua cuiva de nastere sau altceva care aduna prieteni, cunoscuti, oameni de valoare. Se poate sa va asezati la masa negocierilor, sa va expuneti punctul de vedere in cazul semnarii unui contract, sa nu lasati nimic la voia intamplarii.
Horoscop 2015 SCORPION – Un raspuns afectiv din partea cuiva care inseamna enorm pentru voi si o sa aflati cum se prefigureaza viitorul vostru, in doi. Ati putea semna un act de vanzare cumparare, sa va mutati in casa noua sau sa faceti niste schimbari in locuinta proaspat cumparata, inainte de a va instala.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa va invite cineva la masa in oras, poate fi un gest de multumire pentru un ajutor acordat candva sau poate e un tete a tete. E posibil sa apara noutati, adevarate provocari la serviciu si cu toate ca o sa fie o zi agitata veti avea rezultate dintre cele mai bune.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O sa primiti o invitatie la film, la plimbare, poate va-ntalniti cu cineva pe care l-ati cunoscut intr-o retea de socializare. Se vine cu o oferta de lucru si o sa va mai ganditi daca nu va e prea clar ce-aveti de castigat – in plus – fata de actualul loc de munca – poate-l intrebati si pe partenerul de cuplu.
Horoscop 2015 VARSATOR – Ati putea rezolva lucruri importante legate de cariera si sa dati si de oameni care va sprijina, sa va tina isonul. Ati putea lua bani din alta parte, daca nu e zi de salariu si o sa va platiti facturile, o s-aveti si de iesit in weekend pe undeva, sa respirati alt aer – curat.
Horoscop 2015 PESTI – O sa revedeti o persoana care va inspira incredere, va da sperante c-o sa va mearga bine in relatia de cuplu. O s-aveti de ales intre un job nou sau un proiect nou la actualul serviciu – cred ca e momentul sa analizati perspectivele si sa vedeti dac-aveti curaj sa faceti o schimbare.

Sursa: http://stirileprotv.ro