Horoscop Azi 26 Mai 2016 May26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Mai 2016

Horoscop 26 mai 2016. Leii ar putea face rost de bani, iar Scorpionii isi rezolva problemele din trecut. Se prea poate sa-ntalnim in drum numeroase obstacole si-atunci sa scoatem si noi tot arsenalul din dotare sa iesim, victoriosi, la liman.Vibratia zilei este 8 si s-avem grija de bani, sa nu-i cheltuim intr-o clipa dupa ce-am muncit mult pentru ei.

Horoscop 2016 BERBEC – Se pare c-or sa va conditioneze sefii sa va luati concediul in alta perioada decat cea in care gasiti bilete de cazare la pret convenabil. Se pare ca v-au ramas niste probleme de sanatate de care-ar fi minunat sa scapati odata, ca sa dati randament maxim la slujba si sa va simtiti bine in pielea voastra.
Horoscop 2016 TAUR – Or sa va intre mai multi bani in casa, poate ceilalti membri ai familiei castiga – in plus – macar luna asta care vine, daca nu, a la longue. Vi se cere acordul pentru o colaborare, sa va puneti amprenta creativa ca sa iasa un lucru de calitate, de exceptie, si o sa va-ncante ideea.

Horoscop 2016 GEMENI – Se pare c-or sa va intre niste bani si-or sa va prinda bine la drum, daca vreti sa dati o fuga la munte sau la malul marii. O serie de lucruri se rezolva de la sine, in timp ce altele or sa va stoarca de energie, dar nici voi n-o sa va lasati cu una, cu doua si-o sa le veniti de hac.
Horoscop 2016 RAC – O sa-i contactati pe niste oameni cu care-ati facut echipa, candva, ca sa reluati un proiect, poate fi si un hobby. Intrevedere cu cineva care o sa insiste sa faceti echipa, ca sa lansati la apa un proiect care sa va asigure stabilitatea financiara, sa o duceti mai bine.

Horoscop 2016 LEU – Se pare c-o sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va puna in relatie cu niste oameni de inalta pregatire profesionala. V-ati putea alege cu niste bani de pe urma unei munci suplimentare si sa faceti o rezervare la un hotel pentru maine, poimaine si… raspoimaine, sa va duceti la relaxare.
Horoscop 2016 FECIOARA – Cuiva ii pasa de voi si vrea sa aflati acest lucru, va da de veste cumva si vedeti si voi ce raspuns ii dati. Poate-o sa spuneti ce-aveti pe suflet, care sunt nemultumirile si ce-ati vrea sa se schimbe atat la serviciu cat si acasa, in relatia de cuplu si o sa faceti ordine.

Horoscop 2016 BALANTA – O noua dragoste la orizont, daca n-aveti pe nimeni si o sa vedeti in ce masura puteti spera la o relatie – pe viata. E posibil sa va invite cineva la o aniversare si sa fie in alt oras, chiar, si tocmai bine sa mai vedeti alt peisaj, oameni care sa v-aduca un refresh mental.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate aveti de dat cuiva inapoi o datorie si n-o sa va lasati pana nu achitati si ultimul banut ca sa va simtiti eliberati. O problema din trecut revine si trebuie sa faceti tot ce va sta in putinta s-o rezolvati definitiv, de data asta, ca sa nu umblati cu tinichele de coada.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate mai faceti o incercare cu niste parteneri de afaceri sa stabiliti un pret care sa merite efortul pe care-l veti depune. Se pare c-o sa faceti rost de bani de pe undeva si o sa scapati de platile curente ca sa v-ajunga si de escapada turistica din week-end.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate vi se implineste dorinta de a avea un copil si o sa fie o bucurie in familia voastra. Noutati care sa va ridice moralul si va faceti planuri de vacanta sau de…. casatorie, daca v-ati convins ca partenerul e tot ce ati visat.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate va trimite seful intr-o deplasare si o sa faceti treaba buna pe-acolo, dar nu fara bete-n roate din partea unora. Un raspuns afectiv pe care-l asteptati de la inceputul anului si o sa va destindeti, in sfarsit sufleteste, dupa o perioada de framantari si de tristete.
Horoscop 2016 PESTI – Relatia de cuplu avanseaza cu pasi uriasi spre o casatorie si-o sa va-ntemeiati o familie pana la sfarsitul anului. Va asociati cu niste oameni ca sa dati drumul unei afaceri, sa bifati un succes profesional, sa culegeti roadele muncii depuse in decursul unei perioade lungi de timp.
Horoscop Azi 26 Mai 2016