Horoscop Azi 26 Iunie 2017 Jun26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Iunie 2017

Horoscop 26 iunie 2017. Astazi, Balantele au intalniri de suflet, iar Gemenii gasesc o noua sursa de bani.Horoscop 26 iunie 2017, prezentat de Neti Sandu. O sa ne interesam de o promovare la serviciu, ca sa luam mai multi bani, sa ne-ngrijim ca lumea de casa si de familie, sa acoperim toate cerintele, sa fim in castig.


BERBEC – Poate vin niste musafiri de la drum, cu treburi sau pur si simplu in vacanta si o sa fie animatie, voie buna la voi acasa. Poate faceti cumva sa va rotunjiti veniturile ca s-aveti bani de plecat in vacanta, ori sa le asigurati copiilor un sejur pe undeva, intr-o tabara cu un profil anume.
TAUR – O preocupare de grup o sa va ofere prilejul sa va puneti in valoare niste aptitudini de care, nici macar voi nu stiati. O sa legalizati niste acte, sa deveniti proprietari sau sa vi se recunoasca functia, poate-ati incheiat un stagiu de pregatire, o specializare si-o sa fiti platiti in consecinta.


GEMENI – Poate va interesati de un credit bancar, sa puteti pleca in vacanta sau sa puteti pregati, ca lumea, o nunta sau un botez in familie. Se pare ca mai explorati o sursa de bani si veti incepe o colaborare, sau macar din toamna, oricum o sa fie mult de lucru la serviciu din octombrie pana anul viitor in toamna.
RAC – Se poate sa va faceti planuri de calatorie, ca sa rezolvati atat probleme de serviciu, cat si personale si-o sa fie cu succes deplasarea. O sansa neasteptata de a castiga niste bani care v-ar rezolva problema ratelor sau a facturilor lunare si o sa dati curs provocarilor c-aveti mai mult curaj decat pan-acum.


LEU – O sa aflati o veste buna de la cineva care va iubeste si multe lucruri din viata voastra se vor schimba in bine. Se poate sa lucrati mult mai bine in echipa, veti face progrese la slujba, la scoala si o sa capatati experienta si bani, dar nu fara eforturi sustinute.
FECIOARA – Se poate sa comandati niste lucruri pentru casa, piese de mobilier, de uz casnic, pe care aveti ocazia sa le luati si in rate. Ati putea demara un proiect particular si o sa aveti sustinere la un nivel superior si-o sa va fie mai usor pentru c-or sa preia ceilalti o parte din greutati.


BALANTA – Intalnire de suflet diseara si poate puneti la cale o plecare in concediu sau macar la sfarsit de saptamana pe undeva. Poate vi se propune o functie, e ceva care ar fi in avantajul vostru si pe care l-ati merita din plin, pentru ca v-ati achitat de toate obligatiile profesionale cu bine.
SCORPION – Sunt sanse de bani, poate va-ndreptati spre o colaborare, sa va permiteti si alte lucruri in afara cheltuielilor obligatorii. S-au adunat cam multe si la serviciu si acasa, va pregatiti si de vacanta si sunteti contracronometru si o sa dati zor sa lichidati toate restantele.


SAGETATOR – Poate faceti monetarul sa vedeti cati bani ati strans pentru concediu, sa-i trimiteti pe copii pe undeva si sa mai faceti cate ceva pe-acasa. O sa va bucurati de o atmosfera destinsa la locul de munca, poate au venit colegi noi sau seful e in concediu, aveti altceva mai usor si placut de lucru, ceva se-ntampla.
CAPRICORN – Se pot indrepta o serie de aspecte care tin de viata de cuplu si sa va armonizati frumos de-aici inainte. O sa va puneti de acord cu niste parteneri de afaceri in privinta unor obiective si veti colabora in cele mai bune conditii, pentru c-o s-aveti sustinere din mai multe directii.


VARSATOR – Ati putea cere sfatul unui avocat care sa va invete cum sa va aparati in cazul unor nereguli, sa castigati ce-i al vostru. Se pot rezolva niste chestiuni care tin de serviciu, poate aveti nevoie de o finantare, de un concediu, de niste avantaje care v-ar aduce un randament mai bun la slujba.
PESTI – Poate va luati un abonament la o sala de sport sau altundeva sa cultivati un hobby sau alergati in parc sa va mentineti silueta. O sa luati niste bani fie de la serviciu, fie din particular de la cei pentru care ati lucrat si o sa acoperiti niste goluri, sa cumparati ce-aveti nevoie pentru casa si familie.