Horoscop Azi 26 Iulie 2018 Jul26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Iulie 2018

Horoscop 26 iulie 2018. Câștiguri financiare considerabile pentru nativii din zodia Taur.Începem să descoperim lucrurile pe care le-am făcut la repezeală şi o să ni se atragă atenţia c-avem multe de pus în ordine şi pe care să le corectăm.Vibraţia zilei este 8 şi e bine s-avem grijă cu banii, să nu-i risipim.

BERBEC: O ieşire la plimbare, la o cină romantică în oraş sau poate acasă, în doi, o să fie mult mai intim. O stare de spirit mult mai bună, o fi intervenit cineva în viaţa voastră şi vă simţiţi împliniţi sufleteşte după o perioadă în care situaţia n-a fost prea roz.
TAUR: O să puteţi face rost de mai mulţi bani, dacă găsiţi un contract care să vă pună în valoare calităţile, sensibilitatea artistică. Se poate să reluaţi o poveste sentimentală o relaţie de cuplu şi să locuiţi împreună, să vă faceţi planuri de vacanţă şi pentru multe alte lucruri, să deveniţi părinţi.

GEMENI: Bani, cadou, o ieşire la masă în oraş v-ar scoate din starea de plictis şi ar aduce un plus de culoare în viaţa voastră. Poate puneţi la cale un proiect care să prindă viaţă în scurt timp şi să vă alegeţi cu bani frumoşi, să vă permiteţi nişte cursuri speciale din toamnă şi plimbări.
RAC: Apar noi responsabilităţi în familie şi cresc grijile fatza de copii, nepoţi, dar o să vă descurcaţi frumos. O să reuşiţi să duceţi la bun sfârşit problemele care şi-aşteaptă demult rândul şi să faceţi ordine în mai multe sectoare de viaţă, să daţi refresh, să vă restartaţi.

LEU: Poate bateţi palma pentru o colaborare şi o să vă bucuraţi de o relaxare financiară exact în perioada concediului. O să aflaţi la ce capitole aţi rămas cu restanțe şi de unde mai aveţi de primit nişte bani, sau produse, de pe urma unui partaj să vă luaţi înapoi ce vi se cuvenea.
FECIOARĂ: Se poate să aveţi parte de o mărturisire, cineva apropiat îşi ia inima-n dinţi şi vă face o declaraţie de dragoste. Cei din jur par să fie mai atenţi, gentili cu voi şi o să fie o mângâiere sufletească după o perioadă – în care părea că nimănui parcă, nu-i mai pasă de voi.

BALANŢĂ: Vă faceţi planuri de viaţă în doi şi o să vă gândiţi la casă, la posibilitatea de a face şi un copil, dacă relaţia merge bine. Poate faceţi nişte achiziţii pentru casă la un preţ rezonabil, daţi de reduceri, mai cunoaşteţi pe cineva şi-o să vă facă un discount.
SCORPION: Poate vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi-o să vă puteţi lua altă maşină dacă n-o să mai fiţi la limită cu banii. O reuniune cu colegii de breaslă şi poate puneţi în practică o idee care v-ar putea scoate din conul de umbră în care sunteţi, sau poate chiar din anonimat.

SĂGETĂTOR: E posibil să primiţi o invitaţie în excursie, fie în weekend, fie vă luaţi o săptămână de vacanţă, să vă priască. Se pare c-o să vă târguiţi cu un angajator dacă vedeţi că refuză până şi cele mai mici lucruri pe care i le cereţi şi o să semnaţi după ce mai stoarceţi nişte avantaje.
CAPRCORN: O să vă recuperaţi banii împrumutaţi, sau pe care nu i-aţi luat la timp şi o să vă mai echilibraţi din punct de vedere financiar. Un adevăr iese la iveală şi o să vă schimbaţi atitudinea față de cineva despre care credeaţi că v-a greşit, dar, în realitate altfel au stat lucrurile.

VĂRSĂTOR: Sfera sentimentală este într-o oarecare degringoladă şi trebuie avut grijă să nu apară un scurt circuit în relaţie. Sunt nişte lucruri care vă deranjează, poate aţi avut vreo dispută verbală cu cineva care nu vă e indiferent şi o să vă daţi peste cap să reparaţi situaţia.
PEŞTI: E cineva cu care empatizati şi o să desoperiti toate acele lucruri în comun care vă recomandă pentru o relaţie. O să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă propună un job, şi e de vorbit despre condiţii, să nu vă lăsaţi adementiti cu o ofertă cu munca multă şi bani puţini.