Horoscop Azi 26 Ianuarie 2018 Jan26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Ianuarie 2018

Horoscop 26 ianuarie 2018. Probleme la serviciu pentru nativii acestei zodii.O să ne mobilizăm, din mers, să ne achităm onorabil de toate obligaţiile şi de serviciu şi față de familie şi o să facem cumva să ne şi destindem, să ne scuturăm de toată oboseala acumulată.Vibraţia zilei este 8 şi să nu ne lăsăm furaţi de peisaj şi să cheltuim bani în neştire.

BERBEC – Se poate s-o porniţi la drum, poate e un city break cu colegi, prieteni, sau un team building, revigorant. O să câştigaţi nişte bani cu care să vă descurcaţi zilele astea, ieşiţi pe la mondenităţi, vă deplasaţi încotro vă cheamă prietenii, ca să mai schimbaţi peisajul.
TAUR – E momentul să vă şi odihniţi, să mai staţi şi cu ai voştri, să se simtă spiritul de familist din voi, să consolidaţi relaţiile. Pot apărea nişte schimbări care să vă pună în stare de alertă şi să faceţi fatza cu bine, c-o s-aveţi vorbele la voi, prezenta de spirit şi o să obţineţi ce e în avantajul vostru.

GEMENI – Şefii or să devină – brusc – prea pretenţioşi, dar nici voi n-o să vă lăsaţi mai prejos, veţi profita de context că să cereţi nişte avantaje. Păreţi nerăbdători să vă-ntâlniţi cu cineva care e pe tiparul vostru, să vă cunoaşteţi, să vă oferiţi şansă de a construi o relaţie care să vă-mplinească, sufleteşte.
RAC – Poate vă rupeţi din timpul liber să ajungeţi la o clinică medicală să urmaţi un tratament, să faceţi nişte proceduri, fizioterapie. O să vă lăsaţi convinşi de nişte prieteni să plecaţi măcar de pe-o zi pe alta într-o staţiune de agrement, să mai respiraţi şi voi alt aer, să schimbaţi impresii cu oameni dragi.

LEU – Au loc nişte mondenităţi la care o să faceţi şi voi act de prezenţa, pentru că vor fi acolo nişte oameni care înseamnă mult pentru voi. E cineva care vă iubeşte şi vrea să fiţi împreună, să vă mutaţi în aceeaşi casă, poate vă hotărâţi să-ntemeiati o familie dacă o să vă-ntelegeți atât de bine.
FECIOARĂ – O să aveţi o discuţie cu partenerul de cuplu referitoare la copii, şi o să împărţiţi responsabilităţi, vă luaţi angajamente. O să vă simţiţi şi mai confortabil la voi acasă, poate pentru că aţi mai umblat la acea latură estetică de care vă rugau ai voştri să vă ocupaţi, dar nu prea aveaţi bani.

BALANŢĂ – Poate daţi o raită pe la magazinele de mobilier, decoraţiuni interioare să mai luaţi câte ceva care ar schimba aspectul locuinţei. Voi păreţi a fi pe picior de plecare, şi o să aveţi un anturaj cu care să rezonaţi pe mai multe planuri, să vă puteţi distra, destinde dacă plecaţi într-o excursie.
SCORPION – Reapare cineva care vrea să vă mai acordaţi o şansă de a fi fericiţi şi trebuie căutat în inima voastră răspunsul, să fiţi sinceri cu voi. Poate are loc un eveniment de familie mâine, pomaine şi plecaţi în alt oraş ca să-l sărbătoriţi pe un frate, ori pe o soră, poate se căsătoreşte cineva.

SĂGETĂTOR – O să vă facă plăcere să revedeţi nişte prieteni cărora le-aţi lipsit şi poate recuperaţi timpul pierdut şi ieşiţi mai des. O persoană insistentă vă scoate la plimbare, poate a rezervat bilete într-o staţiune de agremenrt la un hotel, la o vilă şi dacă vă simţiţi ataşaţi de această persoană vă duceţi.
CAPRICORN – Se pare c-o să alegeţi o variantă de relaş activ, ca să vă şi destindeţi, dar să nici nu vă anchilozaţi de tot – faceţi un pic de mişcare. Se poate repara o relaţie care-şi pierduse scânteia şi să staţi de vorbă la o cafea, plecaţi în plimbare prin împrejurimi, sau vedeţi împreună o piesă de teatru, un film la cinema.

VĂRSĂTOR – O companie agreabilă pe tot parcursul zilei şi poate organizaţi o ieşire la plimbare şi pentru mâine, poimâine. O să puneţi la cale proiecte noi, care să v-aducă un salt profesional, poate vi se încredinţează un fotoliu de şef, să conduceţi un departament sau o instituţie.
PEŞTI – Poate faceţi un sacrificiu financiar să vă luaţi o maşină, poate o vindeţi pe cea pe care o aveţi, dacă nu se mai poate repara, vedeţi. Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni ca să faceţi rost de bani din particular, să aveţi cu ce dă o fugă la munte sau pe la rudele care locuiesc prin împrejurimi.