Horoscop Azi 26 August 2017 Aug26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 August 2017

Horoscop 26 august 2017: Berbecii se vor îndrăgosti până peste cap.Ies la iveală secretele, lucrurile ascunse şi cu şi fără intenţie şi o s-avem tot felul de revelaţii, o să-nţelegem exact ce trebuie. Vibraţia zilei este 8 şi o să fim ceva mai chibzuiţi cu banii, mai economi.


BERBEC – E pobabil să vă simţiţi atraşi de cineva pe care-l vedeţi pentru prima oară şi să fie o emoţie reciprocă. Au loc marile întâlniri și viaţa voastră amoroasă poate cunoaşte un tsunami, nu alta, c-o să vă îndrăgostiți până peste cap şi o să puteţi fi şi fericiţi! Culmea!
TAUR – ÎI scoteti pe ai voştri la plimbare, la distracţie, o să aveţi o agenda încărcată, cu vizite, plimbări, să mulţumiţi pe toată lumea. Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă conecteze la o sursă de afaceri, de pe urma cărora v-aţi alege cu bani frumoşi dacă picaţi de acord cu partenerii din povestea asta.


GEMENI – Se poate să vă caute cineva cu cele mai serioase intenţii de a fi împreună şi e şansa voastră de a fi fericiţi. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate e ziua cuiva de naştere sau vă face cinste pentru că şi-a găsit de lucru sau că a făcut cunoştinţă cu cineva de care se simte atras.
RAC – Prieteni cu care n-aţi mai vorbit de ceva timp vă sună şi poate plecaţi împreună într-o vilegiatură, ajungeţi şi pe la mare, şi pe la munte. Poate o să le acordaţi un plus de atenţie părinţilor, bunicilor, rudelor mai în vârstă, le faceţi o vizită şi le duceţi şi tot ce au nevoie, îi transportaţi acolo unde-şi doresc.


LEU – Foarte posibil rendez-vous şi cine ştie ce noutăţi bulversante o să aflaţi, dar care să vă determine să luaţi o decizie mai repede decât credeaţi. O stare de bine, vă bucuraţi de orice lucru mărunt care vi se întâmplă şi daţi dovadă de generozitate, că toată lumea e a voastră. Nimic nu vă stă în cale ca să reuşiţi orice.
FECIOARA – O să primiţi cadouri, vă invită cineva la plimbare, să luaţi masă în oraş, apar surprize de tot felul. E o cermonie la care o să vă duceţi, poate fi şi ziua voastră de naştere sau o altă petrecere care-o să vă pună la cheltuială, dar o să vă descurcaţi cu banii.


BALANŢĂ – Poate plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva că să revedeţi nişte locuri încărcate de amintiri, să vă faceţi ordine în gânduri, în sentimente. Întâlnire cu cineva care vrea să luaţi şi mai în serios relaţia sentimentală şi să petreceţi timpul liber împreună ca să descoperiţi punctele comune.
SCORPION – Oamenii dragi vă caută, vor să petreceţi pe la nunţi, să vă sudaţi relaţiile. Poate plecaţi într-o excursie, vă duceţi într-un parc de distracţii, la bungee-jumping, să-ncercați tiroliana, sau la mare să vă daţi cu skijet-ul.


SĂGETĂTOR – E posibil să vi se mulţumească în vreun fel pentru rezultatele unei munci de durată şi să luaţi bani, un titlu, aplauze la scenă deschisă. O să vă ia prin surprindere invitaţia la malul mării sau pe cine ştie ce creste de munte şi poate fi începutul unei relaţii sentimentale, care să vă umple frumos viaţa.
CAPRICORN – Poate aveţi şansa de a atrage atenţia unor oameni influenţi care să vă dea de lucru, să vă propulseze în carieră şi să vă relansaţi în societate. Poate mai scoateţi din banii de la ciorap ca să vă duceţi pe la mare sau o să fiți invitaţi la nuntă unor prieteni şi o să vă descurcaţi cu banii pe care-i aveţi.


VĂRSĂTOR – O să luaţi parte la o manifestare cu public şi veţi schimba idei, pe care le veţi pune şi în practică. Sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult şi care vă caută să petreceţi un timp împreună, să faceţi mişcare, să mergeţi pe la diverse evenimente, zilele – astea.
PEŞTI – Poate-ar fi bine să luaţi o decizie pe termen scurt, cu privire la relaţia de cuplu, pentru că după 7 septembrie lucrurile vor sta altfel. Poate aveţi un motiv special să primiţi musafiri, e o reușită în familie şi care se cere sărbătorită – iar cei dragi nu vor lipsi de la masa festivă.