Horoscop Azi 26 Aprilie 2017 Apr26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 26 Aprilie 2017

Horoscop 26 aprilie 2017. Leii intra la cheltuieli iar Berbecii ar putea intemeia o familie.Luna noua, cu vesti bune. Se pare c-o sa ne mai redresam cu banii, dar si cu latura afectiva care-a traversat o perioada tumultoasa si-ncet incet o sa ne gasim drumul nostru, o sa ne implinim telurile.Vibratia zilei este 8 si se poate-ntampla ceva care sa ne faca sa aflam adevarata valoare a banilor. Acum sa vedem ce se intampla in fiecare zodie.


Horoscop 2017 BERBEC – Se poate sa va cumparati casa, se pare c-o sa urmeze o cununie civila, vreti sa va intemeiati o familie si totul o sa se lege frumos.
Horoscop 2017 TAUR – Se poate sa primiti o suma de bani, un cadou, niste bonuri valorice sau alte beneficii, drept recompensa pentru ce ati lucrat pan-acum.


Horoscop 2017 GEMENI – Apar noi provocari, pe mai multe planuri si o sa fiti pe faza. Vreti neaparat sa faceti progrese, ca nu va place monotonia.
Horoscop 2017 RAC – Un aspect care tine de sanatate va zgandare si ati face bine sa ajungeti la medic si sa aflati ce se-ntampla.


Horoscop 2017 LEU – Se poate sa luati un credit bancar si sa dati avansul pentru o casa, ori va pregatiti de nunta – aveti evenimente in familie.
Horoscop 2017 FECIOARA – O confirmare ca vi s-au rezervat bilete la tren, avion sau poate plecati cu autocarul de 1 mai intr-o tara vecina, intr-o zona de agrement.


Horoscop 2017 BALANTA – Poate vi se dau inapoi niste bani, dintr-un decont, sau recuperati o datorie pe care trebuia s-o luati inapoi cine stie de cand.
Horoscop 2017 SCORPION – Se poate sa aiba loc o cerere in casatorie, sa fie si cu inel de logodna, bilete in luna de miere si asa mai departe.


Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa va puneti de acord cu membri familiei in privinta investitiilor din locuinta si o sa le puneti in aplicare dupa 3 mai.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Se-ntampla ceva care sa va schimbe parerea despre fiinta iubita si o sa deveniti mai atenti si toleranti ca totul sa mearga asa cum v-ati fi dorit.


Horoscop 2017 VARSATOR – Va pot intra bani, poate fi creditul pe care l-ati cerut unei banci si o sa rezolvati niste urgente daca se fac presiuni.
Horoscop 2017 PESTI – E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa fie pe aceeasi lungime de unda si sa construiti pas cu pas o relatie in care sa fiti fericiti.