Horoscop Azi 25 Octombrie 2018 Oct25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Octombrie 2018

Horoscop 25 octombrie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă ce face cu banii.O să facem eforturi să depăşim nişte obstacole, dacă vrem să luăm aprobări, să trecem cu brio un examen, să câştigăm un proces sau inima cuiva.Vibraţia zilei este 7 şi o să ne folosim intuiţia dacă vrem să facem alegeri înţelepte.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


BERBEC: E posibil să reapară cineva care vrea să mai încercaţi să dregeţi o relaţie care poate-o să meargă de data asta.Poate faceţi un drum la bancă să cereţi fie un împrumut, fie scoateţi bani dintr-un depozit bancar, fie cereţi o reducere a unei dobânzi sau amânarea unor rate.
TAUR: Aţi putea revizui un contract de muncă şi să vă meargă şi mai bine din punct de vedere financiar şi să fie un plus de prestigiu.Se poate să vi se returneze nişte bani, bunuri, să vi se încredinţeze o funcţie şi să căpătaţi peste noapte alt statut – vedem.


GEMENI: O veste bună, o întâlnire cu cineva care va insuflă o stare de spirit deosebită şi o să vă dea idei de viaţă personală: să vă căsătoriţi.V-au rămas multe lucruri de rezolvat, de făcut şi nişte investigaţii medicale că să ştiţi cum staţi şi o să achitaţi şi taxe şcolare pentru voi, pentru copii.
RAC: O să vă daţi peste cap să-l convingeţi pe partener de toată dragostea voastră şi că vreţi neapărat să fiţi împreună.O să urgentaţi un demers ca să vă luaţi banii, să scăpaţi de nişte obligaţii față de cei care v-or fi împrumutat la un moment dat şi o să evitaţi pe viitor să mai faceţi vreun împrumut.


LEU: E cineva care v-a dus dorul şi are ceva important să vă spună şi va scoate la cină, poate va face vreo declaraţie de dragoste.O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de profesie şi de poziţia pe care-o ocupaţi în cadrul grupului de la serviciu ori de la şcoală.
FECIOARĂ: O să refaceţi o echipă cu care să lucraţi în timpul liber ca să luaţi un ban în plus, cât va permite familia, totuşi.Se poate să le-ntindeți o mână de ajutor unor prieteni care traversează o perioadă mai dificilă şi o să vă interesaţi şi de cum o duc părinţii, bunicii, dacă au nevoie de ceva.


BALANŢĂ: O să puteţi relua o relaţie partenerială şi să vă bucuraţi de o serie de reuşite pe care doar în această variantă le puteţi avea.Pot apărea cheltuieli neprevăzute, dar care să nu va destabilizeze, c-o să vă treziţi şi cu sume la care nu v-aţi fi aşteptat, nişte restante, sau cine ştie ce surplusuri.
SCORPION: Întâlnire cu cineva care o să vă incite întrucâtva, dar puteţi forma un cuplu şi să faceţi casă bună împreună.Vă pregătiţi de o negociere care v-ar aduce un contract avatajos şi-n plus aţi lucra la ce vă place şi-o s-aveţi un as în mânecă faţă de alţii: pe Jupiter.


SĂGETĂTOR: Vă căută un prieten şi poate o să vă bucuraţi de nişte avantaje, c-aveţi vreun business comun, probabil.Poate-o să fie mai mult de lucru la serviciu, apar şi ceva probleme cu colegii – poate şi cu vreun şef, dar voi o să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile.
CAPRICORN: Relaţia cu partenerul de cuplu e poate lipsită de licăr, dar dacă puneţi mai mult suflet o s-o reanimaţi până la urmă.Se poate să umblaţi după aprobări, să perfectaţi nişte acte la dosar, să vă luaţi o casă ori poate vindeţi una, o lăsaţi moştenire şi e o tevatură birocratică.


VĂRSĂTOR: Poate-ati găsit o nouă locuinţă în care să vă mutaţi şi, dacă nu v-ajung banii strânşi, o să cereţi unei bănci un împrumut.O să puteţi realiza multe lucruri de care o să fiţi mândri, o să primiţi aprecieri şi din partea celorlalţi şi va fi un pas înainte în carieră.
PEŞTI: Vă daţi întâlnire cu cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi de care depinde fericirea voastră şi o să aflaţi veşti bune.Or să insiste nişte parteneri de afaceri să lucraţi pentru ei şi e o şansă pentru voi să intraţi în această combinaţie care o să v-aducă bani şi probabil şi nişte avantaje.