Horoscop Azi 25 Noiembrie 2018 Nov25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Noiembrie 2018

Horoscop zilnic. O sa putem repara o relatie de afaceri sau o casnicie pentru ca ne-am invatat lectia si-o sa facem lucrurile infinit mai bine de-acum incolo.Vibratia zilei este 8 si o sa fim mai grijulii cu banii.


BERBEC – E posibil sa porniti la drum si sa va intoarceti spre miezul noptii, dar se poate sa mai ramaneti cateva zile – poate si cu treaba, daca se leaga frumos, lucrurile.
TAUR – Apar lucruri noi, oameni noi in viata voastra si o sa va organizati altfel timpul, o sa luati parte la diverse activitati care va pot aduce si bani.


GEMENI – Se poate sa fiti invitati la o ceremonie religioasa si sa ramaneti si la festin, si o sa legati noi prietenii, care va pot fi de folos in afaceri sau chiar in viata personala.
RAC – O sa primiti un semn de viata de la cineva care v-a acaparat gandurile si pe care chiar l-ati vrea in viata voastra, dar n-aveti curaj sa-i spuneti, dar puteti incerca.


LEU – O sa va invite cineva la o zi de nasteresau de cununie religioasa, e rost de distractie si o sa va simtiti in elementul vostru, c-aveti o efervescenta care se vrea manifestata, externalizata.
FECIOARA – Chiar daca v-ati propus sa nu cheltuiti prea multi bani, daca s-ar putea deloc, o sa va dati voie sa va faceti si voua unele placeri, care sa va creasca stima de sine.


BALANTA – Se poate sa aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita, ca sa va puneti de acord in privinta cheltuielilor de sarbatori si a destinatiei de vacanta, macar pentru copii.
SCORPION – Se poate sa va invite cineva la o masa festiva si sa socializati, ca-n vremurile bune, sa va faceti relatii care sa va-ntretina starea de bunadispozitie.


SAGETATOR – O sa va bucurati de prezenta prietenilor, de niste peisaje minunate, daca ati avut inspiratia sa plecati spre o zona turistica, sa admirati natura in toata splendoarea ei – de toamna.
CAPRICORN – Au ramas niste lucruri nespuse intr-o relatie – poate deja – fosta – si simtiti nevoia sa va explicati, ca sa lamuriti odata toata povestea si iesiti la o cafea.


VARSATOR – Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si-o sa stiti alaturi de cine vreti sa va petreceti restul vietii va ganditi bine de tot si dati verdictul.
PESTI – O invitatie la un eveniment festiv si o sa revedeti oameni care vor sa va coopteze in diverse actiuni care sa va prinda bine la conturarea unei noi imagini de invingatori!