Horoscop Azi 25 Noiembrie 2017 Nov25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Noiembrie 2017

Horoscop 25 noiembrie 2017. Zodia care este pe punctul de a forma un cuplu.O stare de bine la auzul unor veşti poate or să apară oameni noi în viaţa noastră şi or să ne condimenteze frumos vieţile. Vibraţia zilei este 7 şi o să reflectăm adânc înainte de a lua o hotărâre majoră.

BERBEC – Poate-ați organizat o întâlnire cu mai mulţi oameni care să vă susţină în tot ce faceţi şi or să vă reuşească iniţiativele, dacă mai pun şi ceilalţi umărul la treabă.
TAUR – O să puteţi face cunoştinţă cu cineva care o să fie pe lungimea voastră de undă şi să aveţi un timp de gândire ca să ştiţi dacă puteţi forma un cuplu sau nu.

GEMENI – Vă pot lua pe sus prietenii şi să ajungeţi pe la nişte sărbătoriţi din altă localitate şi să înnoptaţi pe-acolo, dacă vreţi să mai petreceţi încă o zi cu ei.
RAC – Vă pregătiţi de un eveniment în familie şi o să fie alergătura, consum nervos, dar o să fiţi încântaţi că lumea e fericită şi a meritat să vă implicaţi total.

LEU – O să vă invite la plimbare cineva căruia-i e dor de voi şi o să fiţi pe recepţie, c-aveţi disponibilitate pentru aşa ceva, şi iese frumos.
FECIOARĂ – O să scoateţi nişte bani de la rezerve ca să le faceţi o vizita unor rude care au un motiv de bucurie, sărbătoresc ceva şi vreţi să fiţi şi voi de faţă.

BALANŢA – O s-aveţi curaj să sunaţi sau să vă-ntâlniţi cu cineva de care depinde o decizie pe care urmează s-o luaţi şi ar fi bine să vă vedeţi față-n față.
SCORPION – O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea oamenilor care credeaţi că v-au uitat sau că nu le pasă de voi şi o să fie un reviriment emoţional.

SĂGETĂTOR – O să vă bucuraţi de un anturaj care se simte bine, v-a făcut, deja, programul, o să ieşiţi pe la unele mondenităţi şi puteţi pleca şi din localitate.
CAPRICORN – Se poate să faceţi economie la bani, c-or să plătească alţii în locul vostru consumaţia la un restaurant, cazarea la un hotel sau toată distracţia dintr-un parc cu tiroliana.

VĂRSĂTOR – Vizita cuiva pe care-l iubiţi poate fi cel mai bun remediu şi să vă treacă o răceală sau o supărareşi să vă refaceţi – rapid – moralul, c-aveţi resurse fără sfârşit.
PEŞTI – O să primiţi o invitaţie la evenimentele din oraş, se poate să vă şi implicaţi într-o oarecare măsură şi să veniţi de-acolo cu idei de afaceri, pe care să le puneţi în aplicare din ianuarie.