Horoscop Azi 25 Mai 2017 May25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Mai 2017

Horoscop 25 mai 2017. Berbecii se pot casatori, iar Scorpionii pot primi finantare pentru o afacere.Horscop, prezentat de Neti Sandu. E momentul sa indraznim, sa cerem ce-avem nevoie, sa ne oferim acele lucruri pe care de obicei ni le refuzam si sa-ncepem o viata mai frumoasa si pe cat posibil in doi, pentru ca e an bun pentru parteneriat.Vibratia zilei este 7, o sa luam decizii intelepte.


BERBEC – O veste care sa va rascoleasca frumos pe dinauntru si sa anunte o posibila logodna sau chiar casatorie. Un castig, pot fi bani, sau vi se da ok-ul pentru un proiect care v-ar propulsa in cariera, se contureaza un parteneriat care sa v-aduca succesul.
TAUR – Se poate sa primiti un accept care sa va ofere stabilitate financiara, sa va puteti plati ratele bancare. Un proiect care trebuia de mult lansat la apa abia acum are tot ce-i trebuie ca sa prinda viata si sa va asigure banii de cheltuiala de care-aveti nevoie.


GEMENI – Se poate sa luati parte la un eveniment care sa fie o rampa de lansare in sfera sociala, sa deveniti mai vizibili, sa se vorbeasca despre voi. Poate reusiti sa va puneti in valoare acel talent care sa v-aduca bani, respectul sefilor, al colegilor si sa urcati mai sus in cariera.
RAC – Se contureaza un proiect de cursa lunga si o sa va dozati in asa fel resursele incat sa rezistati cat o sa fie nevoie. Se pare c-o sa-i dati de capat unei probleme de sanatate, c-o sa nimeriti un specialist care sa va recomande si tratamentul adecvat.


LEU – Poate puneti la cale o escapada turistica pentru maine si o sa-i adunati pe prieteni, sa fie si distractie. O reusita, primiti o aprobare, incepeti ceva care sa va asigure succesul in cariera si banii de care-aveti atata nevoie – o sa urmeze munca multa.
FECIOARA – O intalnire cu cineva care vrea sa faca parte din viata voastra si o s-aveti niste lucruri de pus in comun, dar pana sa aveti o relatie mai e. O sa rulati niste bani, poate luati un credit bancar sau cereti o refinantare dac-aveti deja unul si o sa dati avansul pentru o casa, o masina.


BALANTA – Exista o sursa de bani de explorat si trebuie sa cautati solutii ca sa-i incasati la timp, c-aveti rate de platit. Posibila intalnire de afaceri si chiar sa bateti palma pentru un contract avantajos, promite sa fie ceva special – ca e anul vostru norocos si o sa fiti la inaltime.
SCORPION – Se poate sa aveti ceva important sa-i spuneti fiintei iubite si o sa se tina cont de parerile voastre intr-o astfel de zi cu luna noua. Se poate sa va ofere cineva un extrajob si sa intalniti si un sponsor care sa va finanteze afacerea in care v-ati pus mari sperante.


SAGETATOR – Un act important se poate semna, poate fi de casatorie, ori de proprietate, o fi un contract de angajare. Se poate sa intrati intr-o alta etapa profesionala si sa existe si sustinatori, oameni pe care sa va bazati in momentele mai dificile si-o s-aveti mai mult curaj in cazul asta.
CAPRICORN – O problema de sanatate isi poate afla rezolvarea si o sa va recapatati tonusul, forma de competitie. Poate veti lua o decizie referitoare la o locuinta in care vreti sa va mutati sau aveti de inchiriat ca sa va asigurati niste bani, ca o subventie.


VARSATOR – Vesti bune in sfera sentimentala, are loc o impacare, o cerere in casatorie sau doar va faceti promisiuni, juraminte de fidelitate. O sa puteti recupera niste bani pe care trebuia sa-i luati acum vreo luna si o sa puteti da o fuga de maine-ncolo pe undeva ca sa va relaxati, daca faceti rost de bani.
PESTI – Va dati intalnire cu cineva de care va era dor ca sa vedeti ce-a mai ramas din relatia voastra si daca mai duce undeva. Se poate sa va implicati in cateva proiecte de mica durata si sa v-alegeti cu ceva bani, care chiar daca sunt sume moderate, in total sa-nsemne ceva.