Horoscop Azi 25 Mai 2016 May25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Mai 2016

Horoscop 25 mai 2016. Balantele au o discutie intre patru ochi cu persoana iubita, iar Leii pot obtine un loc de munca nou.Castiguri azi. O sa aflam niste raspunsuri, primim niste aprobari, recuperam banii si bunurile care se pierdusera pe drum si o sa intram intr-o normalitate, ne tragem sufletul si-o luam de la capat cu lupta.Vibratia zilei este 7 si intelepciunea n-o sa ne ocoleasca.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate gasiti ceva de cumparat, o casa, o masina la un pret avantajos sau or fi bilete de vacanta la pret redus. E momentul sa luati o decizie cu privire la un contract de munca sau poate sa renuntati la o colaborare in favoarea alteia, daca vi se pare mai convenabila.
Horoscop 2016 TAUR – O sa faceti rost de niste bani pentru care va fi nevoie sa apelati, poate, la o instanta ca sa vi-i recuperati. O sa va achitati de niste obligatii morale, materiale ca sa incheiati un capitol de viata personala, sa treceti la alt nivel, si oricum sa fiti impacati cu voi insiva.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate va pregatiti de o plecare in vacanta, poate va duceti cateva zile in weekend acolo unde trebuia s-ajungeti anul trecut. E momentul sa aduceti unele imbunatatiri proiectului la care lucrati, sa mai umblati dupa sponsori, sa reformulati unele pasaje, sa-l dezvoltati.
Horoscop 2016 RAC – O sa va mearga si mai bine in cuplu daca veti da dovada de toleranta si, zilnic, sa-i adresati o vorba de apreciere, un compliment, partenerului. Va puteti interesa de o locuinta noua in care sa va mutati, e posibil s-o vindeti pe cea in care stati si sa dati avansul, cu bani de la banca, pentru alta noua.

Horoscop 2016 LEU – O problema care tine de relatia sentimentala va pune inima pe jar, dar o sa discutati deschis si lucrurile se vor indrepta. Va puteti gasi altceva de lucru, sa dati consurs pentru un post, sa faceti un salt in cariera, sa luptati pentru un salariu mai mare, c-aveti toate sansele sa-l primiti.
Horoscop 2016 FECIOARA – Va consultati cu familia in privinta cheltuielilor, ca sa stiti daca sunt de acord cu achizitionarea unei masini sau cu datul la reparat. O sa va faceti planuri pentru o munca in particular, poate fi o colaborare si o sa puneti mult suflet, s-aveti inspiratie ca sa fie de succes initiativa respectiva.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate s-aveti o discutie cu fiinta iubita si sa-i spuneti ce va deranjeaza si cum vedeti voi relatia de acum incolo. Se poate sa stati la discutii cu niste parteneri de afaceri, sponsori, va consultati cu un avocat sa aveti grija la semnarea contractului.
Horoscop 2016 SCORPION – Se anunta un succes de grup, chiar daca vor fi si ceva tensiuni in interiorul echipei, o sa puteti merge mai departe sa va consolidati statutul. O veste buna de la cineva aflat la mare distanta si poate fi o confirmare de la job, sau ca ati fost admisi la studii in strainatate.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va contacteaza un partener de afaceri care vine cu o propunere demna de luat in seama si puteti amana raspunsul daca aveti retineri. Noi provocari – va pregatiti de o iesire la scena deschisa si o sa puteti face dovada calitatilor pe care unii abia acum vi le descopera.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se impun noi reguli de convietuire in cadrul grupului si o sa refaceti echilibrul, armonia, daca o sa le respectati. Se poate sa faceti un bilant finanicar, sa vedeti ce se-ntampla cu rezervele de la banca, daca e momentul sa faceti o investitie sau mai aveti de adunat.

Horoscop 2016 VARSATOR – Parca tot mai cochetati cu ideea de a lucra in afara tarii sau de a studia si o sa va duceti la interviu sau il faceti pe net. inca mai aveti de rezolvat niste aspecte care tin de locuinta si sa investiti atat cat e nevoie ca sa va puneti locuinta la punct, sa nu duca lipsa nimeni de nimic.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa reluati o activitate care sa v-aduca beneficii, dar va trebui sa va sincronizati perfect cu coechipierii de afaceri. O sa puteti recupera niste bani si o sa faceti niste plati, ca sa nu acumulati restante noi la intretinere, nici la ratele de la banca, sa fiti cu toate la zi.
Horoscop Azi 25 Mai 2016