Horoscop Azi 25 Iulie 2018 Jul25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Iulie 2018

Horoscop 25 iulie 2018. Zodia care ar putea da lovitura din punct de vedere financiar.Horoscop 25 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu. Apar răspunsuri la întrebările pe care le-am lansat acum vreo două luni sau acum vreo 29 -30 de ani şi o să recuperăm un timp pierdut.

BERBEC – Aţi putea câştiga bani din surse colaterale şi să vă bucuraţi de o mai mare libertate de mişcare, să rupeţi monotonia. Se poate să vă confruntaţi cu o situaţie inedită, dar s-aveţi prezenta de spirit şi să reacţionaţi cum trebuie la provocări, c-o să fie în avantajul vostru.
TAUR – Poate reluaţi acţiunea casă şi vă interesaţi de o locuinţă mai spaţioasă c-o s-aveţi copii şi aveţi nevoie de o cameră în plus. Casa partenerială e activată frumos şi o să vă puteţi găsi un om pe măsura voastră, de calibrul vostru sufletesc şi să faceţi echipa de nota zece.

GEMENI – Poate luaţi dintr-un depozit bancar o sumă de bani să puteţi achita un sejur la mare, la munte sau ca să-i trimiteţi pe copii într-o tabără. O să rezolvaţi nişte probleme de serviciu şi o să daţi drumul proiectelor noi, să aveţi de unde câştiga mai mulţi bani, să aveţi pentru casa, şcoală şi vacanţe.
RAC – O neînţelegere mai veche cu cineva la care ţineţi, se poate dizolva şi să-şi recapete strălucirea relaţia voastră, să puteţi merge mai departe. O să-i daţi de capăt unei probleme contractuale şi o să vă luaţi banii, poate antamaţi nişte lucrări care să vă asigure continuitate financiară.

LEU – Se poate să luaţi mai puţini bani decât ştiaţi şi să trebuiască să vă luptaţi în continuare să recuperaţi lucrurile care v-au fost luate. O să puneţi la punct nişte lucruri care vă stăteau pe cap sau cu care o să vă treziţi din senin şi nu vă place să rămână nimic nesoluţionat.
FECIOARĂ – Poate s-a întâmplat minunea şi o să aduceţi pe lume un copil sau se va naşte în familia lărgită un copil, cât de curând. Vă puteţi repune în valoare nişte aptitudini şi să câştigaţi bani de pe urma lor, să adunaţi bani de concediu sau ca să-i trimiteţi pe copii în tabără.

BALANŢA – Se pare c-o să-ncepeti un proiect care să se dezvolte frumos până la toamnă sau până la sfârşitul anului. Banii or să vă cam zboare din buzunar, dar pe de altă parte puteţi semna un contract care să vă asigure un venit ca lumea şi să aveţi un confort financiar.
SCORPION – Partenerul de cuplu o să contribuie cu mai mulţi bani la bugetul familiei şi o să vă permiteţi un concediu în toată regula. Relaţia cu partenerul de cuplu promite să meargă mai bine, poate ţineţi cont de angajamentele pe care vi le-aţi luat şi o să existe un echilibru de întreţinere.

SĂGETĂTOR – Vă cheamă cineva în străinătate, în vacanţă şi o să vă luaţi câteva zile libere să vă duceţi, poate, la o plimbare romantică, e ceva de suflet. Poate găsiţi o formă amiabilă de înţelegere cu cineva care n-a respectat condiţiile unui contract şi renunţaţi la proces, economisiţi bani şi energie psihică.
CAPRICORN – E posibil să vă interesaţi de o casă, o maşină, pe care să le luaţi cu credit de la bancă şi să le asiguraţi alor voştri ce şi-au dorit. Se poate să vi se dea nişte planuri peste cap, dar o să găsiţi soluţii eficiente şi o să vă puteţi vedea de restul proiectelor care or să vă cam stoarcă de energie.

VĂRSĂTOR – O problemă de sănătate vă poate deranja şi dacă nu interveniţi o să vă tot sâcâie şi n-o puteţi lăsa aşa. Sunt nişte probleme mai vechi de care ar fi bine să scăpaţi, să nu vă treziţi cu reproşurile din partea şefilor sau a celor din familie că n-aţi luat sau n-aţi făcut ce v-au cerut.
PEŞTI – O să vă ataşaţi de cineva care o să vă fie sprijin moral şi puteţi forma un cuplu stabil. Apare un proiect nou la serviciu şi poate fi şansa voastră de a vă face remarcaţi prin calitatea muncii pe care o veţi depune.