Horoscop Azi 25 Iulie 2017 Jul25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Iulie 2017

Horoscop 25 iulie 2017. Astazi, Pestii primesc bani si scapa de datorii, iar Leii isi gasesc un nou loc de munca. Pot aparea cele mai neasteptate situatii si care sa ne-ntoarca viata pe dos, dar o sa fim pe receptie si vom face in asa fel incat lucrurile sa se petreaca doar asa cum vrem noi.


Horoscop 20167 BERBEC – Ceva nou, o invitatie la plimbare, in strainatate sau prin tara pe undeva si poate fi inceputul unei relatii care sa va faca bine sufleteste.
Horoscop 2017 TAUR – Se poate sa faceti o investitie in locuinta si sa sporiti gradul de confort, poate mai apare un nou membru in familia voastra si-aveti nevoie de spatiu.


Horoscop 2017 GEMENI – O noua provocare pe linie de serviciu si lucrurile vor avansa in ritmul lor si nu trebuie sa va asteptati la castiguri peste noapte, ci in timp asa.
Horoscop 2017 RAC – Voi sunteti in forma si o sa faceti tot posibilul sa le asigurati alor vostri un concediu sau macar un week-end reconfortant, sa-i rasfatati cumva.


Horoscop 2017 LEU – O sa puteti legaliza o situatie, sa adunati toate actele necesare la dosar si sa va gasiti de lucru ori va luati o casa, fie si cu credit imobiliar.
Horoscop 2017 FECIOARA – Sunteti dispusi sa munciti si in plus, numai sa aveti de rate si facturi, sa puteti pleca si in concediu, iar de la toamna s-aveti bani de taxe pentru scoala.


Horoscop 2017 BALANTA – Se contureaza un obiectiv important pe care sa-l duceti la bun sfarsit si daca tot vine perioada voastra norocoasa din toamna, pana anul viitor, in toamna, o sa reusiti.
Horoscop 2017 SCORPION – Poate vi se ofera altceva de lucru, dar daca nu sunteti pregatiti sufleteste pentru o schimbare, n-o sa faceti pasul, chiar daca sunt bani multi la mijloc.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Se contureaza un succes, treceti cu bine de un examen, un interviu, primiti acceptul sa plecati intr-o deplasare sau in concediu ori sa faceti o investitie.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Va puteti asocia cu niste parteneri de afaceri, sa lucrati la ceva care v-ar aduce bani pe o durata mai mare de timp, totul e sa va puneti de acord.


Horoscop 2017 VARSATOR – Rasfoiti o oferta turistica si optati pentru un concediu la un pret modic, poate mai taiati din stelele hotelului, ca sa ramaneti mai multe zile.
Horoscop 2017 PESTI – Banii pe care-i asteptati or sa soseasca si va veti plati datoriile, iar cu ce ramane poate dati o fuga in week-end la malul marii sau altundeva, la relaxare.