Horoscop Azi 25 Iulie 2016 Jul25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Iulie 2016

Horoscop 25 iulie 2016. Vom da de conjuncturi favorabile si-o sa putem scapa de restante si alte lucruri pe care daca nu le-ncheiem cum se cuvine, nu putem demara lucruri noi. Vibratia zilei este 7 si intuitia ne spune incotro s-o apucam, ca sa reusim.Leii au parte de o serie de castiguri, Fecioarele incaseaza niste bani.

BERBEC – O initiativa demna de toata lauda si o sa gasiti adepti care sa va sustina, si vreun finantator, probabil, si o sa dati lovitura in afaceri!
TAUR – Va invita cineva in strainatate si daca mai aveti niste zile de vacanta poate dati o fuga, sa revedeti niste prieteni si poate niste locuri dragi.

GEMENI – E o perioada buna pentru examene, interviuri, sa repurtati succese in sfera comunicarii si o sa va declarati multumiti de rezultate.
RAC – Vi se propune o forma de colaborare si banii promisi or sa fie tentanti, c-or sa vina in completarea salariului si o sa fie perfect.

LEU – O s-aveti o serie de mici castiguri , primiti si avize favorabile si o sa puteti incepe si proiecte noi macar pe hartie, ca restul va fi dupa concediu.
FECIOARA – Se pare c-o sa incasati niste bani si o sa faceti un capital – poate pentru excursiile pe care le veti face la sfarsit de saptamana, sau pentru vacanta.

BALANTA – Intalnire cu cineva care vrea sa va cointereseze la o afacere si sa castigati o suma frumusica, dar e posibil sa petreceti si o parte din timpul liber impreuna.
SCORPION – Incepeti proiecte noi care sa v-aduca mai multi bani in casa, si o sa fiti prinsi cu treaba, o sa fie de lucru o buna perioada de timp.

SAGETATOR – E rost de plecare si cu treaba si de buna voie, intr-o escapada turistica, la mare, la munte, sa va recreati, c-aveti nevoie de o pauzxa de lucru.
CAPRICORN – Incep sa se-adune banii de pe unde-au fost imprastiati si o sa-i puneti, pe cat posibil, la pastrare, ca sa aveti pentru o investitie serioasa.

VARSATOR – Se poate sa luati legatura cu niste oameni care au idei de afaceri, aveti si voi si poate impreuna dati drumul unui proiect de anvergura.
PESTI – Vin de undeva niste bani si o sa faceti aprovizionarea, sa le asigurati alor vostri ce au nevoie, si sa scapati totodata de rate si de facturi.
Horoscop Azi 25 Iulie 2016