Horoscop Azi 25 Februarie 2019 Feb25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Februarie 2019

Horoscop 25 februarie 2019. Zodia care face rost de bani pentru toate cheltuielile.O zi reuşită. Pornim cu forţe proaspete şi atacăm obiective îndrăzneţe, să avem parte de succese pe toate fronturile.Vibraţia zilei este 7 şi o s-avem doza potrivită de înţelepciune încât să facem alegeri cu cap.


BERBEC – Vi se recunosc nişte merite şi poate mai faceţi un pas în carieră, va reinventaţi – din punct de vedere profesional. Poate vă luaţi un nou angajament, să lucraţi la ceva care-o să v-ajute să câştigaţi mai mulţi bani, poate fi o colaborare, dacă nu e un serviciu cu norma-ntreaga.
TAUR – Cineva care v-a lipsit ca aerul va căuta, şi o să puteţi fi fericiţi împreună, dacă n-o să zgândăriţi chestiuni mai vechi. Întrevedere cu cineva care vrea să desfăşuraţi o activitate care să vă destindă şi să daţi frâu liber imaginaţiei, să fiţi creativi.


GEMENI – Relaţia de cuplu are o mai mare consistentă, şi unii dintre voi poate o să vă căsătoriţi anul ăsta. E posibil să luaţi nişte bani, poate chiar dintr-o sursă particulară şi în rest or să tot fie oferte de lucru, pe perioade mai scurte de timp, vedeţi care vă convine.
RAC – Vă pregătiţi de un examen, poate daţi concurs pentru o funcţie, şi o să treceţi cu brio peste toate emoţiile. Iniţiaţi un proiect care va asigura bani şi o să vă permiteţi un concediu care să vă elibereze de toată oboseala, acumulată – şi pe care-l meritaţi din plin.


LEU – Poate mai faceţi nişte lucruri pe acasă, investiţi nişte bani şi o să arate totul mult mai bine de Paşte, c-o s-aveţi timp pân-atunci să faceţi tot ce v-aţi propus. Poate daţi lovitura în afaceri şi or să vă intre mai mulţi bani în cont c-aveţi şi ceva afaceri particulare şi se-aduna, strângeţi voi un capital până la sfârşitul anului.
FECIOARĂ – E cineva tânăr care vrea să fiţi împreună, să ieşiţi mai des, să vă cunoaşteţi, să vedeţi dacă puteţi forma un cuplu. O s-aveţi de semnat nişte acte, să le reactualizaţi poate şi-o să fiţi pe drumuri, o să staţi pe la cozi, la ghişee, acolo unde nu se pot obţine online.


BALANŢA – Poate v-apucaţi de nişte cursuri, daţi nişte diferenţe la şcoală, luaţi lecţii în particular, vă îmbogăţiţi cunoştinţele. Aţi putea stoarce nişte bani dintr-o muncă suplimentară, dacă nu sunteţi din cale-afară de epuizaţi şi să remobilaţi interiorul locuinţei, să vă luaţi altă mobilă de bucătărie.
SCORPION – Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, dar să nu observaţi de la-nceput, ci pe parcurs. E bine să fiţi punctuali la slujbă, la şcoală, să nu le daţi prilejul şefilor să vă taxeze , ca-n perioada asta sunt cu ochii pe voi şi să nu vă prindă cu garda jos.


SĂGETĂTOR – Poate-ati tot amânat un consult medical, şi-acum ar fi momentul să aflaţi care e cel mai bun tratament pentru voi. O să va-ngrijiti de confortul alor voştri, le luaţi ce v-au cerut, şi o să mai respiraţi şi voi, ieşiţi cu prietenii după orele de program şi în week-end, la plimbare.
CAPRICORN – Faceţi voi rost de undeva de nişte bani – în plus – şi o s-aveţi de cheltuială şi mai ales pentru neprevăzute. Prezenţa cuiva se va dovedi benefică, o să aveţi mai mult spor la treabă, o să vă treacă oboseala dacă staţi de vorbă, la cafea, o să fie revigorant.


VĂRSĂTOR – Se poate să cheltuiţi bani cu maşina, să o duceţi în service şi să vă interesaţi şi de una nouă, dacă rămâne pe butuci. Se poate să încasaţi de undeva nişte bani şi s-aveţi de cheltuială, să vă puteţi mişca, sau să-i puneţi deoparte, să aveţi cu ce dă o fugă, la munte, într-o minivacanţă.
PEŞTI – Se poate să vă găsiţi ceva nou de lucru, dar numai dacă o s-aveţi timp o să acceptaţi provocarea, altminteri staţi cu familia. Sunteţi în formă şi o să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea anturajului, vi se dă o mână de ajutor şi la treabă şi or s-apara noutăţi din mai multe zone.