Horoscop Azi 25 August 2018 Aug25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 August 2018

Horoscop 25 august 2018. Berbecii primesc un telefon care le schimbă viaţa.O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, şi o să fim concilianţi, generoşi, ca să ne priască atmosfera din jur, să fim fericiţi.Vibraţia zilei este 7 şi o să facem tot ce ţine de noi să transmitem sănătate celor de lângă noi.

Horoscop 2018 BERBEC – Când credeţi că a dispărut orice speranţă de a fi cu cineva care va place, o să vă sune şi o să vă scoată în oraş.
Horoscop 2018 TAUR – Cineva care vă iubeşte o să vă scoată la plimbare şi are să vă facă o confidentă, o fi veo declaraţie de dragoste.

Horoscop 2018 GEMENI – Poate va-ntelegeti doar cu un dus-întors dacă nu puteţi rămâne peste noapte într-o staţiune de agrment, şi tot e bine.
Horoscop 2018 RAC – Poate primiţi un răspuns din partea cuiva care a lipsit o vreme, dar acum s-a-ntors cu gânduri de stabilitate în relaţie.

Horoscop 2018 LEU – Se pare că n-o să scăpaţi fără cheltuieli cam mari dacă dacă ieşiţi din casă, şi mai ales dacă va dueti într-o excursie, fie la şi de-o zi.
Horoscop 2018 FECIOARĂ – O să primiţi mai multă atenţie de la cei care roiesc în jurul vostru şi o să aveţi încredere în voi că tot ce vă doriţi va şi reuşeşte.

Horoscop 2018 BALANŢA – Promite să vă meargă mai bine din punct de vedere sentimental şi să duceţi frumos, relaţia până în faţa altarului, dacă n-aţi făcut-o deja.
Horoscop 2018 SCORPION – Păreţi în formă, pregătiţi chiar pentru sporturi extreme şi o să alegeţi o variantă inedită de distracţie.

Horoscop 2018 SĂGETĂTOR – O să vă bucuraţi de revederea cuiva, poate vine cineva în vizită, sau vă-ntâlniţi în oraş, să fie un decor neutru şi să vă şi plimbaţi.
Horoscop 2018 CAPRICORN – Se poate să revedeţi nişte locuri care or să v-aducă aminte de nişte clipe de fericire şi o să vi se schimbe – în bine starea de spirit.

Horoscop 2018 VĂRSĂTOR – Se pare că i-aţi pregătit o surpriză plăcută fiinţei dragi şi o să vă bucuraţi împreună de o seară minunată.
Horoscop 2018 PEŞTI – O să puteţi întâlni pe cineva care să va-nteleaga şi să vă iubească aşa cum sunteţi, şi să nu ceară să vă schimbaţi.