Horoscop Azi 25 August 2017 Aug25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 August 2017

Horoscop 25 august 2017. Fecioarele primesc o invitatie in oras, iar Scorpionii isi rezolva o problema sentimentala. O sa putem rezolva treburi de serviciu, o sa ne mearga bine in afaceri si o sa stim si cum se poate repara o relatie care si-a pierdut farmecul, s-o resuscitam. Vibratia zilei este 8.


Horoscop 2017 BERBEC -O sa va-ngrijiti de sanatatea voastra si de a celorlalti din familia voastra, pentru ca nu se mai poate altfel. Va intra ceva bani si o s-aveti de cheltuiala, si oricum, parc-ati mai redus lista de cumparaturi ca strangeti bani pentru inca un mic concediu.
Horoscop 2017 TAUR – O sa mai cumparati una, alta prin casa, poate faceti pregatiri de toamna, pentru scoala, gradinita. O sa rezolvati o problema scriptica, obtineti semnaturi pe un act care-a zacut multa vreme neluat in seama de cine trebuia si o sa avansati cu alte treburi personale.


Horoscop 2017 GEMENI – Se rezolva o chestiune care tine de scoala, de achitarea unor taxe sau la notar aveti de platit pentru diverse acte. Oferte de munca, in colaborare, aveti deja contract de angajare si ramane la alegerea voastra implicarea intr-o activitate de acest gen
Horoscop 2017 RAC – O sa-i dati de capat unei chestiuni care tine de familie, de asumarea unor responsabilitati si o sa fie liniste si pace in familie. Poate vi se platesc orele suplimentare, luati bani de pe urma unor colaborari, oricum, se contureaza niste bani care v-ajuta foarte mult in perioada asta.


Horoscop 2017 LEU – Se pare c-o sa luati parte la o activitate de grup, in afara orelor de program, sa va puneti in valoare niste calitati. Intalnire de afaceri, cu pus punctul pe I, ca sa se tina cont de ce va doriti, sa nu va treziti ca regulile sunt impuse de ceilalti si trebuie sa le acceptati, pur si simplu.
Horoscop 2017 FECIOARA – O invitatie in oras, la un eveniment care aduna lume de care sunteti si voi interesati si e rost de socializare. O sa reformulati un contract de angajare sau de vanzare-cumparare, ori poate conditiile de rambursare ale unui credit, sa stiti daca va incumetati sau nu.


Horoscop 2017 BALANTA – Se pare ca veti obtine de la notar, de la judecatorie niste acte care sa va repuna in drepturi, sa-ncepeti lucruri noi. Se poate sa va asociati cu cineva alaturi de care veti lucra o perioada – asta in functie de cat de bine va merge afacerea respectiva.
Horoscop 2017 SCORPION – Reapare cineva in viata voastra personala si se-asteapta de la voi un raspuns referitor la sansele voastre de a fi impreuna. Vin ceva bani atat de la serviciu, cat si din particular sau parintii, socrii v-ajuta si ei cum pot, daca nu cumva, in cazul unora e chiar invers, trebuie sa-i ajutati voi.


Horoscop 2017 SAGETATOR -O problema de sanatate se poate rezolva, cu conditia sa n-o tratati de mantuiala c-o s-aveti de tras, nu gluma. Noutati la serviciu, se fac unele schimbari si poate reusiti sa-i strecurati sefului si preferintele voastre sau o sa dati concurs si-atunci o sa fie foarte clar.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O sa iesiti la o reuniune amicala sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si se poate sa primiti si voi ceva in dar. Poate-ar trebui sa va hotarati intr-o ora, doua, daca plecati la sfarsit de saptamana la odihna, sa faceti o rezervare s-aveti unde innopta sau puneti banii deoparte.


Horoscop 2017 VARSATOR – O sa plecati, probabil in excursie, in alta formatie decat cea pe care o alcatuiserati zilele trecute, dar neprevazutul si-a spus cuvantul. Se va lua o decizie in biroul sefilor si daca vor fi detalii cu care nu veti fi de acord sa verbalizati totul, ca sa se rezolve – pe loc.
Horoscop 2017 PESTI – Sfera pretendentei e superactivata si o sa va tot curteze cate cineva, dar daca sunteti deja intr-o relatie ziceti PAS. Un castig, o suma de bani, o aprobare, vi se poate face un cadou, aflati diseara cand o sa va-ntalniti cu cineva care e sufleteste, legat de voi.