Horoscop Azi 25 Aprilie 2018 Apr25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Aprilie 2018

Horoscop 25 aprilie 2018. Vărsătorii pot întâlni persoana potrivită pentru un cuplu.Horoscop 25 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să-ntalnim situaţii neprevăzute şi o să facem, normal, tot posibilul să le dăm de capăt tuturor chestiunilor cu care-o să ne confruntăm.Vibraţia zilei este 7 şi o să avem înţelepciunea necesară să evităm capcanele pe care le putem întâlni în drumul nostru spre succes.

BERBEC – Poate faceţi un drum la bancă să cereţi amânarea unei rate şi să vă fie mai uşor cu cheltuielile lunare şi se rezolvă. Aveţi energie de obiective serioase nu duceţi lipsă şi o să vă orientaţi şi spre oameni care vă pot ajuta în vreun fel anume, să vă bucuraţi cât mai curând de succes.
TAUR – Se poate să întâlniţi pe cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să fie o relaţie care să ducă la căsătorie. O să vă bucuraţi de suport din partea unor oameni care intervin la momentul oportun şi o să vă meargă bine împreună, vor fi beneficii de ambele părţi.

GEMENI – E bine să faceţi toate demersurile necesare să vă puteţi lua banii care stau împrăştiaţi prin diverse locuri. Voi vă bucuraţi de o reuşită în viaţa personală, poate a revenit cineva care v-a lipsit ca aerul sau acum o să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră.
RAC – O invitaţie la un eveniment care v-ar scoate din conul de umbră în care intraserăţi şi o să deveniţi mult mai vizibili. Poate faceţi o schimbare radicală, vă duceţi la alt serviciu, vă transferaţi în alt departament sau vă mutaţi în altă casă, pentru că se măreşte familia.

LEU – Poate vă interesaţi de o locuinţă nouă, de un credit ca s-o puteţi cumpăra şi apelaţi la o agenţie imobiliară. Promite să fie o zi bănoasă, dar în care o să vă fie greu să ţineţi banii pe loc c-apar lucruri care vă plac ori care chiar vă trebuie şi vreţi să le cumpăraţi pe toate.
FECIOARĂ – O să luaţi legătura cu cineva care vă cheamă să petreceţi câteva zile împreună poate pentru că sărbătoreşte ceva sau pur şi simplu îi e dor de voi. Oţi fi tot amânat vizită la medic şi s-or fi agravat nişte probleme, şi dacă nici acum nu faceţi ceva o să vă fie şi mai greu, mai bine puneţi sănătatea în prim plan.

BALANŢA – Cineva tânăr vrea să vă-ncercați şansele într-o afacere şi poate doar pe experienţa voastră vă puteţi baza. Aţi putea legaliza o situaţie şi să vă bucuraţi de un alt nivel financiar, să se vadă bunăstarea în familie c-aţi muncit pentru ea şi o meritaţi din plin.
SCORPION – Apare o schimbare majoră, poate vă căsătoriţi, în viitorul apropiat sau veţi deveni părinţi, dacă nu chiar şi – şi. Pare să fie o zi agitată la serviciu şi o să vă bucuraţi totuşi de suport din partea colegilor, poate chiar şi a şefilor, deşi ei sunt tot timpul pretenţioşi.

SĂGETĂTOR – O întâlnire cu declanşare de endorfine, se insinuează cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să decurgă frumos relaţia. O să fiţi înconjuraţi de oameni cu care aveţi ce vorbi, puteţi învăţa multe lucruri de la ei, veţi desfăşura activităţi, din cele care vă fac plăcere.
CAPRICORN – Poate amânaţi vizita în alt oraş, pentru week-end şi găsiţi mijlocul de transport potrivit ca să ajungeţi în siguranţă la destinaţie. Sunt lucruri pe care nu le-aţi făcut aşa cum trebuia şi poate vi se mai acorda o şansă şi de data asta e bine să fiţi pe fază, să remediaţi situaţiile respective.

VĂRSĂTOR – Se activează casa dragostei şi poate întâlniţi pe cineva care-şi doreşte o viaţă de cuplu, la care visaţi şi voi de ceva vreme. O problemă pe care aţi lăsat-o la voia întâmplarii revine în forţă şi trebuie rezolvată – poate se referă la starea sănătăţii – şi chiar nu e cazul să faceţi abstracţie de acest aspect.
PEŞTI – Cineva pe care l-aţi rugat să v-ajute nu-şi poate ţine o promisiune şi poate lăsaţi pe altă dată întâlnirea, sau treaba pe care o aveţi de făcut împreună. Se pare c-o să recuperaţi banii pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să vă cumpăraţi lucurile de care aveţi nevoie şi pe care le-aţi lăsat la coada listei.