Horoscop Azi 25 Aprilie 2016 Apr25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 25 Aprilie 2016

Horoscop 25 aprilie 2016. Astazi racii primesc bani neasteptati, iar Leii dau lovitura in afaceri.O sa depunem eforturi serioase ca sa ne adjudecam un succes, pentru ca drumul nu e neted, e cu capcane si trebuie sa fim pe faza.

Horoscop 2016 BERBEC -Va invita cineva la plimbare, poate mai dati o sansa unei relatii care pare buna si totusi, scartaie pe cate undeva. Se pare ca o sa vi se aprobe un proiect si lucrurile o sa ia amploare, abia mai spre toamna, pana atunci o sa-l tot adaptati situatiei – in continua schimbare.
Horoscop 2016 TAUR -Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi in vizita si o sa faceti schimb de idei, de retete, poate, sa preparati bunatati de Paste. E posibil sa incasati niste bani si sa aveti de cheltuiala pentru zilele libere, sa nu fiti nevoiti sa renuntati la ceva care stiti ca le-ar placea, enorm, alor vostri..

Horoscop 2016 GEMENI -Va dati tot interesul sa va achitati de toate obligatiile si o sa fie un castig in plan material, dar si cel spiritual va avea de castigat. Se profileaza o zi incarcata, o sa aveti probabil mult de lucru la serviciu, va fi agitatie si-or sa apara situatii neprevazute, dar voua nu va lipseste prezenta de spirit si o sa va descurcati frumos.
Horoscop 2016 RAC -O sa luati bani, poate vi se mareste salariul sau vin bani din particular, un bonus. Din banii stransi o sa va cumparati ceva util pentru casa ori poate duceti masina in servis, ca trebuie verificata si or fi piese de inlocuit.

Horoscop 2016 LEU -Relatia sentimentala promite sa fie mai stabila dar numai dupa ce o sa spuneti lucrurilor pe nume si cu menajamente. Lucrurile merg ca pe roate, aveti energie, sunteti bine motivati sa puneti toate resursele la bataie sa dati lovitura in afaceri si nici viata personala sa nu ramana mai prejos.
Horoscop 2016 FECIOARA -Se poate sa va luati bilete de cazare mai ieftine, rezolvati si cu transportul si o sa plecati cu ai vostri macar doua zile la relash. E posibil sa faceti o investitie, poate va luati alta masina ori incepeti constructia, renovarea unei case, si-o s-aveti de lucru, veti cheltui bani, dar cu folos.

Horoscop 2016 BALANTA -Anturaj vesel, o sa va intelegeti de minune, si se anunta succese de echipa. Va puteti asocia cu niste oameni ca sa castigati bani, sa dezvoltati niste afaceri mai vechi, sa va asigurati un statut solid, sa va mearga mai bine, ca tot vine anul vostru special.
Horoscop 2016 SCORPION -O problema de sanatate poate recidiva si daca nici acum nu va ingrijiti ca lumea, risca sa se cronicizeze. Sunteti pe punctul de a semna un act pentru care va zbateti de multa vreme sa-l obtineti si o sa treceti pe alt post, la serviciu, vi se modifica si salariul..

Horoscop 2016 SAGETATOR -Semne bune in sfera sentimentala, e cineva care continua sa va sune, sa va converseze pe net si poate iese ceva. Or sa va intre mai multi bani, poate din surse diferite, cert e ca o s-aveti de cheltuiala, numai ca veti fi intr-o stare de frenezie, ca o sa vreti sa luati de toate.
Horoscop 2016 CAPRICORN -O sa incasati niste bani fie de la serviciu, fie de pe urma vanzarii unei masini sau altceva o sa va umple contul. Poate vi se aproba un proiect care o sa va aduca mai aproape de telul vostru, acela de a ocupa o functie de conducere si o sa va etalati toata priceperea.

Horoscop 2016 VARSATOR -O iesire in lume diseara si o sa primiti o invitatie pentru zilele de sarbatoare, undeva, la aer curat. Posibila negociere sau doar o dezbatere pe marginea unei afaceri in care v-ati pus mari sperante si o sa picati de acord in cele din urma.
Horoscop 2016 PESTI -O sa va bucurati de mai multa sustinere din partea coechipierului de viata, cel putin in perioada asta a sarbatorilor. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de afaceri sau poate va fi seful vostru – apar unele schimbari favorabile in plan profesional.
Horoscop Azi 25 Aprilie 2016