Horoscop Azi 24 Septembrie 2018 Sep24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Septembrie 2018

Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani.O zi frumoasă. O să ne fie mai uşor să ne concentrăm şi să muncim contracronometru, şi să ne şi destindem cu prietenii, că tot nu ne ajungea timpul şi pentru aşa ceva.Vibraţia zilei este 6 şi o să reuşim să fim în armonie cu noi înşine.


BERBEC – Un telefon, un mesaj, poate reuşiţi să vă-ntâlniţi cu cineva pe care l-aţi cunoscut doar în reţelele de socializare şi o să fie interesant. Posibilă întâlnire cu un partener de afaceri ca să fixaţi datele unei colaborări, să aveţi bani pentru ratele consistente şi pentru şcoală, cursuri particulare ale copiilor.
TAUR – Se poate să va-ndragostiti – lulea – de cineva care vine după o perioadă în care v-aţi simţit foarte singuri. Or să vă intre nişte bani care să v-ajute să plătiţi, pe lângă facturile curente şi alte lucruri de care au nevoie ai voştri, să vă mai destindeţi un pic, financiar.


GEMENI – O ieşire la masă în oraş o să v-ajute să aduceţi un plus de căldură în relaţie, să fie o mai bună comunicare între voi. O să faceţi progrese la slujbă, poate-o s-aveţi şi un salariu mai bun şi o să vă simţiţi împliniţi din punct de vedere profesional, după o perioadă fără astfel de satisfacţii.
RAC – Se pare c-aţi luat deja o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să vă gândiţi la binele amândurora, să fie totul echitabil. E posibil să încasaţi nişte bani dintr-o sursă particulară, poate fi o colaborare, dar care să vă asigure câştiguri pe o durată mai mare de timp, şi-o s-aveţi spatele asigurat, financiar vorbind.


LEU – O împlinire în plan sentimental, şi poate o s-aduceţi pe lume un copil, pentru că vă doriţi de multă vreme şi tot nu se-ntâmplă. Poate vă treziţi cu o ofertă de job şi să mai fie şi tentantă, şi-o să munciţi cu altă tragere de inimă, c-o să fiţi şi apreciaţi la noul loc de muncă.
FECIOARĂ – Vi se aprobă câte ceva din ce le-aţi cerut şefilor şi o să vi se pară mai uşor şi plăcut la serviciu – stimulativ. Cineva de care aveţi mare nevoie sufleteşte apare şi depinde în mare măsură de voi, de ce se va-ntâmpla în continuare, dacă vreţi să rămâneţi împreună.


BALANŢA – Încă mai aveţi resurse sufleteşti să reveniţi la o relaţie în care mai sunt lucruri de spus şi de făcut – e de-ncercat din nou. Aveţi de recuperat nişte bani şi o să vă achitaţi de datorii, o să fie o mai mare lejeritate de mişcare de-aici încolo, c-or să vă intre mai mulţi bani.
SCORPION – Poate o să atingeţi un obiectiv important să vă luaţi maşina, sau daţi avansul pentru o casă, ori vă luaţi o casă mai mare. Noi iniţiative or să vă pună adrenalina în mişcare şi o să puteţi da lovitura în afaceri, să câştigaţi mai mulţi bani şi să fie şi un câştig de imagine.


SĂGETĂTOR – Se poate să încasaţi o sumă importantă de bani, poate fi şi de la bancă, dac-aţi cerut un credit, sau pentru că s-a-ncheiat o vânzare-cumpărare. E posibil să vă bată gândul să plecaţi în străinătate să munciţi, să învăţaţi, sau poate vă căsătoriţi cu cineva de pe-acolo şi sunteţi în tatonări.
CAPRICORN – E posibil să fiţi cooptaţi într-o activitate extraprofesională şi, dacă o să meargă bine, o permanentizaţi şi v-alegeţi cu bani frumoşi. Voi vă pregătiţi de un mare eveniment, o căsătorie, naşterea unui copil. începeţi construcţia unei locuinţe, sau e o afacere care o să vă acapareze cu totul.


VĂRSĂTOR – Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să se ataşeze de voi şi să vă placă stilul ingenios, de ieşiri pe nepusă masă la plimbare, la cafea. Aveţi o energie suplimentară şi ar fi minunat s-o folosiţi la maximum, să faceţi cât mai multe treburi din cele complicate şi să daţi randament maxim.
PEŞTI – Poate-o să-l înţelegeţi mai bine pe partenerul de viaţă, care-o avea mai multe pe cap la serviciu şi vine obosit acasă – mai preluaţi din obligaţiile familiale. Voi o să încheiaţi nişte lucruri, proiecte care vă stăteau de multă vreme pe cap şi o a luaţi cu asalt o nouă provocare profesională – poate vă schimbaţi.


profilul.