Horoscop Azi 24 Septembrie 2017 Sep24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Septembrie 2017

Horoscop 24 septembrie 2017. Zodiile care se decid să se căsătorească.Putem aduna familia în jurul nostru, să ştim unii de alţii, să ne oferim ajutorul că poate cineva se jenează să ni-l ceară.Vibraţia zilei este 6 şi o să vrem să ne-nţelegem, să fim uniţi şi să păstrăm armonia în familie.


BERBEC – Relaţia voastră de cuplu se poate cimenta, să avansaţi rapid spre căsătorie pentru că v-aţi convins că puteţi trăi împreună pentru că vă iubiţi. V-ar prinde bine o reuniune de familie să mai puneţi un pic ţara la cale, că poate urmează un botez, o nuntă sau altă sărbătoare mare în familia voastră.
TAUR – Foarte posibil rendez-vous şi o să fiţi înconjuraţi cu iubire şi relaţia se îndreaptă – pentru unii dintre voi, spre altar! Poate spuneţi şi voi tot ceea ce aveți pe suflet ca să puneţi capăt unui conflict sau poate aţi avut nişte dezacorduri cu fiinţa iubita şi sinceritatea va fi cea mai bună armă a voastră.


GEMENI – O să revedeţi o persoană care vă poate fi un bun campion de viaţă şi o să vă gândiţi să păstraţi relaţia – e şansa voastră de a fi fericiţi. Poate încropiţi de o plecare în afara localităţii ca să revedeţi pe cineva de care vă e dor şi-o să fie tocmai bun prilejul să revedeţi şi alţi prieteni, rude.
RAC – Vă iese-n cale o persoană cu care o să rezonați sufleteşte şi poate ieşi o poveste de dragoste de toată frumuseţea. Vă pregătiţi de musafiri, poate se reuneşte familia, o fi şi un eveniment anume şi o să trageţi un chef pe cinste cu prietenii prin preajmă, o să vă placă.


LEU – O să vă treacă supărarea pe cineva care v-a părăsit la un moment dat şi o să reluaţi povestea că şi cum nu s-a întâmplat nimic. O întrunire de familie, se-ntâmpla ceva care să v-aducă bucurie, poate se căsătoreşte cineva, sau a reuşit la un examen, s-a angajat undeva, i-a crescut salariul, ceva frumos.
FECIOARĂ – O să vă străduiţi să le fiţi de folos unor persoane mai în vârstă care au nevoie de câte ceva şi mai ales să schimbe o vorba cu voi. Se poate să fiţi invitaţi la o ceremonie şi o să fie impresionant, poate reactualizaţi şi nişte prietenii şi o să aveţi o stare de spirit foarte bună.


BALANŢĂ – Poate găsiţi nişte lucruri ieftine de cumpărat şi o să luaţi în fugă ce vă trebuie pentru casă, familie şi o să le faceţi o bucurie alor voştri. Sunteţi prinşi cu multe treburi, obligaţii de familie şi altele față de prieteni şi totuşi vă puteţi duce la o plimbare, un concert, la un party.
SCORPION – E posibil să-ntâlniți pe cineva în care să vedeţi omul ideal pentru noi şi-ncet încet să construiţi o relaţie care să vă-mplinească sufleteşte. O s-aveţi prilejul să discutaţi față-n față cu cineva care a rămas cu o greutate pe suflet că n-a înţeles de ce nu poate continua o relaţie sau poate merge mai departe – vorbiţi.


SĂGETĂTOR – Poate plecaţi într-o excursie şi vă-ntoarceți până diseară, la noapte, o să fie o escapadă turistică revigorantă. O să treceţi în revistă mondenităţile şi măcar la una dintre ele o să fiţi unul dintre invitaţii de top, şi-o să vă simţiţi bine, c-o s-aveţi un anturaj pe gustul vostru.
CAPRICORN – Poate vă treziţi cu un musafir de la drum lung şi o să vă faceţi timp să ieşiţi la o plimbare sau rămâneţi acasă, depinde în ce dispoziţie vă prinde.O să vă mobilizaţi uşor să o porniţi spre malul mării, spre munte, sau oriunde vă invită cineva să petreceţi câteva ore ca să uitaţi de toate grijile de peste săptămână.


VĂRSĂTOR – Puteţi da o fugă în ţara vecină să luaţi pulsul evenimentelor de pe-acolo, să revedeţi poate locuri frumoase. E un eveniment care vă scoate din casă, poate-o să vă coste dacă o fi o nuntă sau alt eveniment la care ar trebui să contribuiţi şi voi cu nişte bani.
PEŞTI – Poate-ajungeţi la o înţelegere cu rudele cu care aţi fi avut de împărţit şi cel mai bun moment de redeschis un subiect delicat o să fie la masă de prânz. Sau la cafea? O să vă faceţi poate alt cerc de prieteni, c-aţi mai eliminat din cei care n-au fost alături de voi în momentele cheie şi o să simţiţi că vi se acordă atenţia cuvenită.