Horoscop Azi 24 Octombrie 2018 Oct24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Octombrie 2018

Horoscop 24 octombrie 2018. Zodia care-și va recupera o importantă sumă de bani.Lună plină cu de toate azi. Or să iasă la iveală nişte lucruri pe care nu le-am fi bănuit şi o să ne surprindă faptul c-o s-avem reacţia potrivită, c-o să fim en garde. Vibraţia zilei este 6 şi o să ne străduim să fim în acord cu noi înşine.


BERBEC – O problemă de sănătate ridică nişte semne de întrebare şi trebuie văzut ce se-ntâmplă şi ce e de făcut. Va intra bani şi poate faceţi plăti din cele care înghit bani mulţi, şi o să vă cinstiţi, poate, diseară cu prietenii c-aveţi nişte aspecte de luat în discuţie, cu grupul.
TAUR – Cu partenerul de cuplu o să vorbiţi deschis şi la obiect, pentru că vreţi stabilitate în relaţie şi să nu le daţi voie altora să-şi bage nasul unde nu le fierbe oala. Provocări la tot pasul la voi – o să vă placă să funcţionaţi cu adrenlina non-stop, c-o să scoateţi la iveală nişte resurse nebănuite.


GEMENI – Poate mai schimbaţi câte ceva pe-acasă, s-arate mai frumos, daţi o zugraeala, redecorati pe ici pe colo, şi… costă. Se reglează nişte aspecte la serviciu, şi o să vă primiţi ce le-aţi cerut mai demult şefilor, un supliment salarial, nişte instrumente care v-ar ajuta la treabă.
RAC – Cineva de care v-a fost dor poate veni, dar vă puteţi duce şi voi în ţară, în străinătate, că pân-acum aţi fost ocupaţi. Poate se interpune o distanţă între voi şi partenerul de cuplu pentru că unul dintre voi trebuie să plece, cu treaba, o vreme şi o să faceţi un efort de adaptare la situaţia respectivă.


LEU – Se poate să se anunţe în vizită cineva şi să-l găzduiţi pentru o zi două ca să-şi rezolve nişte treburi. Şefii sunt cu ochii pe voi şi poate profitaţi şi voi să le cereţi câte ceva, -aveti şanse să primiţi nişte lucruri, chiar şi bani, dacă-i prindeţi într-o pasă bună.
FECIOARĂ – Încă se mai poate să schimbaţi un profil de studiu, să daţi nişte diferenţe şi să ajungeţi la nivelul superior. Preocupările de grup or să vă acapareze încă o bucată bună de timp, până spre sfârşitul anului şi o să reglaţi relaţii şi la nivel personal şi profesional.


BALANŢĂ – O să luaţi nişte bani din urmă şi o să acoperiţi cu ei nişte goluri, plătiţi rate, facturi şi o să vă rămână şi de buzunar pentru week-end. Voi păreţi dispuşi să faceţi nişte schimbări, atât la serviciu, cât şi în privinţa statutului social şi să vă căsătoriţi, sigur, dac-aţi întâlnit persoana potrivită.
SCORPION – O să puteţi lămuri o poveste sentimentală şi s-ajungeţi la concluzia că vreţi să vă petreceţi restul vieţii împreună. E agitaţie mare, poate aveţi multă treabă, întâlniri, negocieri, ca să scoateţi tot ce se poate dintr-o colaborare, să nu munciţi degeaba.


SĂGETĂTOR – E posibil să apară cineva care să vă suscite interesul şi să fie o atracţie reciprocă, să puteţi forma un cuplu, să fiţi o familie. Se poate să luaţi nişte bani fie de la serviciu, fie pentru c-aţi vândut ceva, şi-o să-i depuneţi într-un cont, la dospit, ca să strângeţi mai mulţi s-aveţi un capital serios.
CAPRICORN – Poate vă scoate la masă fiinţa iubită şi o să faceţi planuri cu bătaie lungă, să aveţi timp să vă organizaţi că lumea. Or să fie cheltuieli mari poate pentru că vă mutaţi, daţi avansul pentru o casă, plătiţi muncitorii, luaţi mobilă, aparatura electrocasnică, sau vă luaţi o maşină nouă.


VĂRSĂTOR – E un spectacol, or fi ceva mondenităţi la care voiaţi demult să ajungeţi şi o să vă conectaţi la scena socială. Poate-ati făcut rezervare pentru week-end să vă duceţi într-o staţiune de agrement şi să vă vedeţi acolo şi cu prietenii, cu fraţii, surorile, să sărbătoriţi ceva.
PEŞTI – Poate mai stabiliţi încă o dată cu partenerul de cuplu ce responsabilităţi îi revin fiecăruia dintre voi şi încercaţi pe cât posibil, să le respectaţi. O s-aveţi de semnat acte, să va-nscrieti la nişte cursuri, să updatati nişte legitimaţii, carduri, să nu fie niciunul expirat, din cele de care-aveți nevoie.