Horoscop Azi 24 Octombrie 2017 Oct24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Octombrie 2017

Horoscop 24 octombrie 2017. Zodia care va câștiga bani dintr-un proiect.Se întâmplă o serie de lucruri care pot să ducă la finalizarea unor situaţii pentru care ne-am zbătut multă vreme. Poate fi momentul marilor decizii.Vibraţia zilei este 6 şi or să ne preocupe bunăstarea şi armonia din familie.


BERBEC – Se poate să primiţi un cadou, poate vă scoate cineva la plimbare, luaţi masă în oraş, o să vă simţiţi apreciaţi, aşa cum v-aţi dorit. Aveţi ceva proiecte în derulare, dar aşteptaţi ceva mai bun, care s-ar putea să sosească şi să câştigaţi mai mulţi bani pentru că o să nimeriţi o sponsorizare considerabilă.
TAUR – Se poate s-aveţi emoţii la gândul c-o să revedeţi pe cineva de care depinde relaţia voastră sentimentală şi să rezolvaţi frumos. O să scoateţi nişte bani din buzunar ca să plătiţi o factură, ori altceva la care nu v-aţi fi aşteptat, dar să va descurcaţi, totuşi, să nu va dea bugetul peste cap.


GEMENI – Se poate s-aveţi o discuţie cu partenerul de cuplu, să stabiliţi nişte reguli, să vă faceţi un program în care să mai aveţi timp şi de voi. Voi o să puteţi definitivă o situaţie, poate semnaţi un contract de angajare sau e unul imobiliar şi o să vă puteţi vedea şi de alte treburi.
RAC – E posibil să vină diseară careva în vizită şi să mai cereţi o părere dacă vreţi să faceţi nişte schimbări, să vă mutaţi, de exemplu. Vi se da undă verde la colaborări – poate găsiţi ceva pe gustul vostru şi or să între mai mulţi bani la bugetul familiei, s-aveţi pentru casă şi ai voştri.


LEU – Poate vă daţi întâlnire cu cineva care aşteaptă o a două şansă de la voi şi dacă treceţi peste nişte inconveniente poate reuşiţi. Sunt chestiuni legate de casă pe care trebuie să le rezolvaţi şi o să umblaţi după acte, poate va duceţi la notar să le autentifice şi să fie totul legal.
FECIOARĂ – Începe să cam scârţâie câte ceva la capitolul sănătate şi e de mers la doctor, să vă faceţi nişte analize de laborator şi să vedeţi ce se întâmplă. Sunt chestiuni legate de casă pe care trebuie să le rezolvaţi şi o să umblaţi după acte, poate va duceţi la notar să le autentifice şi să fie totul legal.


BALANŢĂ – Se conturează un câştig, pot fi bani, bonuri valorice, poate vi se da ok-ul pentru un job, sau să urmaţi nişte cursuri. Vi se propune să lucraţi împreună cu nişte prieteni, poate e un proiect particular şi care promite să v-aducă bani cel puţin pentru un an de zile, dacă nu mai mult.
SCORPION – Câştiguri, chiar dacă mărunte, or să vă meargă direct la inimă şi o să daţi şi voi dovadă de generozitate faţă de toţi ai voştri. O să vă bucuraţi de nişte avantaje, poate vi se dau bonuri valorice, reduceri pe la – diverse- la o sala de sport, un restaurant, la articole vestimentare sau la medicamente.


SĂGETĂTOR – O să cădeţi la o înţelegere cu cineva care e exigent, nu se lasă uşor înduplecat să facă ce i se cere şi totuşi, o să-l convingeţi voi, cumva. Vi se împlinesc nişte aşteptări şi o să primiţi un accept, pot fi şi nişte bani, vreo invitaţie în lojă la teatru sau la un concert de mare clasa.
CAPRICORN – Poate faceţi o cheltuială şi va reînnoiţi garderoba, vă ocupaţi şi de ai voştri, şi daţi o raită pe la cumpărături să vedeţi ce găsiţi frumos şi practic. O să va faceţi remarcaţi prin ceva care va fi amprenta voastră personală şi va poate aduce un post de conducere şi un salariu pe măsură.


VĂRSĂTOR – Cineva din trecutul sentimental vă vrea înapoi şi trebuie să vreţi şi voi că să faceţi casă bună împreună. Să nu fie prea târziu. Voi ştiţi! Trebuie să vă luptaţi cu concurenţă că să căpătaţi o funcţie, să luaţi un salariu mai bun, să faceţi un salt în carieră anul ăsta, celălalt – încercaţi.
PEŞTI – O să primiţi veşti bune, vă caută cineva, ieşiţi la o terasă şi puneţi ţară la cale, vă găsiţi ceva de lucru în particular. Se poate să vă încarce şefii cu noi responsabilităţi, dar apar nişte beneficii, pe care o să le consideraţi compensatorii, aşa că o să munciţi cu spor.