Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Noiembrie 2015

Berbecii isi pot intalni sufletul pereche, iar Capricornii rezolva o problema de sanatate. Deblocari azi. O sa le dam de capat situatiilor cu care ne luptam de multa vreme si o sa gasim drumul cel mai scurt spre succesul la care visam.Vibratia zilei este 6 si o sa primim ajutor chiar si de la acei oameni care au fost indiferenti fata de noi, pentru ca ceva s-a schimbat inauntrul lor.
Horoscop 2015 BERBEC – O sa puteti intalni pe cineva cu care sa faceti echipa, sa fiti fericiti in doi, si sa vreti sa va intemeiati o familie. Or sa va intre niste bani in cont si o sa acoperiti unele goluri, platiti facturi, luati acele lucruri care raman intotdeauna in josul listei de prioritati.

Horoscop 2015 TAUR – O sansa de bani si o sa-i puteti dosi – ca sa-i faceti o surpriza partenerului de cuplu, ca sa-l recuceriti. E cineva caruia-i pasa de voi si o sa va invite la o plimbare, fie si la sfarsit de saptamana si o sa va decideti zilele astea daca va duceti impreuna pe undeva sau nu.
Horoscop 2015 GEMENI – Bine-ar fi sa dati dovada de diplomatie in relatia cu cei din jur, atat la slujba cat si acasa – asta ca sa nu vi se poata reprosa nimic. Vi se propune ceva nou de lucru, fie si in regim de colaborare si o sa adunati niste bani la bugetul familiei, sa le asigurati alor vostri ce au nevoie.
Horoscop 2015 RAC – S-ar putea sa primiti ceva in dar de la persoana care-o sa va calce pragul diseara, oricum, o sa petreceti cateva ore placute impreuna. Se poate sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus pot aparea facturi mai incarcate decat lunile precedente si sa va cam dea bugetul peste cap.
Horoscop 2015 LEU – O sa reluati o discutie cu partenerul de cuplu ca sa va puteti intelege, sa contribuie fiecare cu ce-a promis, la relatie. Va asociati cu niste oameni si puteti demara un proiect, sa obtineti beneficii in foarte scurt timp si poate or sa v-ajunga banii pentru o investitie in locuinta.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa puteti legaliza un act, sa intrati in posesia unor bani, bunuri, sa treceti la un alt nivel de studiu, sa capatati alt statut profesional. Poate obtineti o amanare de la banca si o sa platiti atunci cand faceti rost de bani, ratele, ca sa mai respirati si voi un pic.

Horoscop 2015 BALANTA – Intrunire amicala ca sa puneti la punct o activitate, un proiect care o sa v-aduca profit in scurt timp. O noua perspectiva in afaceri, va orientati spre un domeniu care v-asigura banii de care-aveti nevoie si o sa intrati intr-o alta clasa valorica.
Horoscop 2015 SCORPION – Se poate sa primiti o invitatie de plecat pe undeva in weekend si sa-i convocati si pe prieteni, sa plecati cu grupul la distractie. Incep sa intre bani, se deblocheaza sfera contractuala pentru o vreme si va puteti gasi ceva nou de lucru, sa dezvoltati afaceri mai vechi, sa explorati noi surse de bani.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Poate rezolvati o problema cu banca si puteti da avansul pentru o casa ori poate va luati, in sfarsit, masina. O definitivare, incepeti lucrul la alt serviciu, luati un examen, faceti o achizitie de valoare, si o sa-i faceti fericiti pe ai vostri pentru ca primesc ce si-au dorit.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O problema de sanatate isi poate afla rezolvarea si o sa fiti in forma, va puteti atinge obiectivele. Se pare c-o sa capatati un plus de de vizibilitate, va lansati cu ceva nou, ori poate vi se recunosc niste merite si o sa fie un castig de imagine.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate vi se da OK-ul sa invatati ori sa lucrati in strainatate si sa incepeti o viata noua- poate va si casatoriti pe acolo. E posibil sa alegeti o destinatie de weekend si sa va duceti cu ai vostri, la distractie, poate o sa le faceti o vizita si unor rude sau prieteni.
Horoscop 2015 PESTI – Invitatie la o zi de nastere, o fi vreun vernisaj la care o sa fiti si voi pe-acolo sa fiti alaturi de cei in cauza.Se poate sa mai faceti un pas spre victorie si sa castigati un proces, poate renuntati chiar la niste acuzatii sau cei cu care va judecati isi retrag plangerea.

Sursa: http://stirileprotv.ro