Horoscop Azi 24 Martie  2016 Mar24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Martie 2016

Horoscop zilnic, 24 martie 2016, prezentat de Neti Sandu. Or sa dea buzna peste noi toate acele lucruri pe care nu le-am rezolvat ca lumea, sau la timp, ori poate deloc si ni se acorda o a doua sansa de a scapa de restante.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate gasiti o destinatie de vacanta, la un pret bun si va consultati si cu prietenii, ca sa plecati cu grupul. Intrevedere cu cineva care va propune o afacere si o sa fiti incantati de rezultate, o sa castigati bani si, cu timpul, o sa va extindeti afacerea.
Horoscop 2016 TAUR – Or sa va reuseasca demersurile care tin de recuperarea unor bani si ce-aveti de primit o s-ajunga, o sa vedeti, in cont. O noua atentionare in sfera sanatatii si pe care n-ar fi indicat s-o ignorati ca sa nu urmeze vreo interventie dureroasa si care sa presupuna si niste complicatii.

Horoscop 2016 GEMENI – O invitatie de iesit la o plimbare, la o cina romantica, e momentul sa ajungeti la alt nivel cu relatia, poate va logoditi. Va asociati cu niste oameni ca sa lucrati la ceva care sa va destinda, daca nu e vorba si de bani si o sa faceti treaba ca lumea, o sa va mearga bine in combinatia asta.
Horoscop 2016 RAC – Va-ngrijiti de casa, de familie, dati si cu masina pe la service sa functioneze totul ceas – de la prima cheie. O sa luati parte la o sedinta, o negociere, sa fixati datele unei afaceri, sa dati si de sponsori, sa faceti lucrurile asa cum credeti voi de cuviinta.

Horoscop 2016 LEU – O sa va dati peste cap sa cuceriti inima fiintei pe care o iubiti si sa fie pentru totdeauna. Va descurcati frumos la un examen, un interviu, o s-aveti chef de studiu si sa redactati diverse materiale care or sa v-ajute la scoala, sa luati niste calificative de top.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa va treziti cu un surplus salarial si care sa se regaseasca si in continuare, luna de luna, ca sefii vor fi mai generosi. Se observa niste bani in cont si o sa va straduiti sa-i tineti pe loc, s-aveti de sarbatori, sa le faceti cadouri celor dragi si sa va puneti casa la punct.

Horoscop 2016 BALANTA – O sansa de bani si de a va lua acele lucruri de care-aveti mare nevoie, dar pentru care nu va ajungeau banii. O veste buna, o intalnire, veti petrece o dupa amiaza minunata intr-o companie agreabila, poate e prima data cand va-ntalniti cu aceasta persoana.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate vi se da ceva in plus de lucru la serviciu si o sa va achitati frumos, de toate obligatiile si-o sa incasati mai multi bani. Sfera sentimentala are caldura, tandrete si in orice moment poate aparea cineva care sa va pice cu tronc, de sa nu mai stiti pe unde mergeti.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se anima frumos relatia sentimentala si o sa traiti la mare intensitate chiar daca aveti multi ani – la activ – impreuna. O sa va faceti timp si pentru voi, sa va destindeti, sa va puneti in valoare niste aptitudini, sa practicati un hobby, sa va creasca stima de sine.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa iesiti la socializare. Poate e ziua cuiva de nastere sau face un prieten cinste cu un suc, o cafea prin oras, pe undeva. Poate vi se cere un sfat profesional si o sa conteze la un proiect care se-anunta a fi de valoare si cine stie ce usi veti deschide cu el.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se pare c-o sa umblati la banii din cont, ca sa va luati o casa ori de o masina aveti nevoie si cu putin ajutor de la banca se rezolva. Niste prieteni va invita la ei acasa in alt oras, va petreceti macar week-end-ul daca nu si sarbatorile sau poate va mai duceti la vara, cand o sa fiti in vacanta.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa aflati rezultatul unor analize medicale si o sa stiti ce medicamente sa luati ca sa fiti sanatosi – tun. Va puteti apuca de un job care sa v-aduca bani, poate fi o colaborare, ceva care sa va sporeasca bugetul familiei si sa va extindeti afacerile in viitorul apropiat.

Horoscop Azi 24 Martie 2016