Horoscop Azi 24 Mai 2018 May24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Mai 2018

Horoscop 24 mai 2018. Zodia care va avea parte de un nou început.O zi bună pentru afaceri. O să trecem în revistă şansele de a găsi ceva bun de lucru, de a face rost de nişte bani şi de a ne orienta şi mai bine în societate, să interacţionăm cu oameni de valoare.Vibraţia zilei este 6 şi o să facem tot ce ne stă în putinţă să păstrăm armonia în familie.Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC – Se poate să rezolvaţi o problemă care vă dăduse destule bătăi de cap şi o să vă declaraţi mulţumiţi de rezultate.E cineva care se tot insinuează în viaţa voastră şi o să vă faceţi o idee despre cum v-ar sta împreună şi intraţi în joc, sau vă eschivaţi, cu diplomaţie, cu delicatețe.
TAUR – E cineva care va face curte şi o să vă facă plăcere compania acestei persoane, pentru că uitaserăţi cum e să fii în doi, unii dintre voi, mă rog!O confirmare – că vă puteţi găsi ceva de studiat în străinătate, sau de lucru, poate sunteţi invitaţi într-o vacanţă ori poate acolo o să vă căsătoriţi, pentru că e an bun de căsătorie.

GEMENI – Poate aflaţi unde o să petreceţi weekend-ul şi dacă aveţi unele obiecţii cu privire la destinaţie, anturaj, negociaţi.Se pare c-aveţi o stare bună, dar nu prea vă-mpăcați cu faptul că trebuie să cheltuiţi nişte bani care nu erau în plan şi pe care noroc că-i aveţi şi nu trebuie să-i împrumutaţi.
RAC – Cine ştie, poate vă stresează vizita cuiva, poate vine şi de prin provincie, de departe şi vreţi să fiţi la înălţime.Poate vă-ngrijiți mai mult de siluetă, mai schimbaţi regimul alimentar, îl adaptaţi ritmului în care trăiţi şi o să aveţi un look proaspăt.

LEU – Încep să se vadă eforturile depuse la şcoală şi o să treceţi cu bine de examene, verificări de tot felul, o să vă descurcaţi frumos.E mai multă solicitare la serviciu sau dacă nu e încă va fi şi-ar fi mai bine să vă dozaţi răbdarea, perseverenţă, să faceţi față unui proiect de cursă lungă şi cu ceva obstacole.
FECIOARĂ – Poate nimeriţi bilete low-cost şi la transport şi la cazare să plecaţi într-un city break.Poate bateţi palma pentru o afacere care să vă sporească veniturile, să vă amenajaţi interiorul, exteriorul casei şi să vă reuşească şi plecarea în vacanţă.

BALANŢĂ – Ieşirile în lume vor fi reuşite, oamenii or să vă remarce prezența, poate şi contribuţia la bunul mers al evenimentelor.Se poate să luaţi bani, dar e posibil să vă recompenseze şefii şi altfel şi să vă dea un voucer, câteva zile libere sau aparatură care să vă îmbunătăţească performanţele.
SCORPION – Poate duceţi maşina în service, îi aduceţi unele îmbunătăţiri, în cazul în care se mai poate şi dacă nu, vă gândiţi să vă luaţi alta.Poate angajaţi o firmă să vă construiască o casă ori s-o zugrăviţi, să vă cultive gazon, flori, să fie şi mai frumos şi confortabil acasă, din banii puşi deoparte pentru aşa ceva.

SĂGETĂTOR – O să deveniţi, brusc, mai vizibili la serviciu şi poate profitaţi şi voi de ocazie să mai cereţi una- alta, acum nu rataţi momentul.Vă invită cineva într-o excursie, s-o porniţi chiar spre alte ţări, să vă hrăniţi sufleteşte, să vă spălaţi gândurile, să vă revigoraţi, că se simţea nevoia.
CAPRICORN – Se poate să vă luaţi casă, fie şi cu chirie, dacă aveţi gânduri de plecare, ca să staţi provizoriu undeva.Voi o puteţi lua de la zero cu o experienţă, cu o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să ţineţi minte să nu repetaţi greşelile trecutului, să vă oferiţi o altă soarta.

VĂRSĂTOR – E posibil să fie o modificare a metabolismului, s-aveţi arderi puternice, să faceţi şi sport şi să slăbiţi, să vă modelaţi frumos.O energie debordantă, pe care o puteţi folosi în toate direcţiile, în special pentru proiectele mari care-şi aşteaptă rândul, că n-aţi avut timp şi resurse pentru ele.
PEŞTI – Or să aterizeze nişte bani din urmă şi să-i folosiţi c-aveați un deficit şi chiar nu ştiaţi de unde să faceţi rost de o sumă de bani.Or să revină, să se acutizeze toate problemele de sănătate pe care le-aţi ignorat şi ar fi bine să nu mai găsiţi tot timpul scuze să nu ajungeţi la medic. Îngrijiţi-vă.