Horoscop Azi 24 Mai 2017 May24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Mai 2017

Horoscop 24 mai 2017. Leii o sa primeasca bani sub forma de prima, iar Scorpionii se pot indragosti.Horoscop, prezentat de Neti Sandu. O sa aflam ce s-a-ntamplat cu cererile noastre, cu notele de la scoala, de la cursuri, interviuri, cu banii pe care-i asteptam si rand pe rand o sa le rezolvam pe toate.Vibratia zilei este 6 si o sa cultivam armonia in jurul nostru ca sa fim fericiti.


BERBEC – Se poate sa luati niste bani si sa aveti de cheltuiala zilele-astea, poate puneti la cale o iesire in weekend la munte sau la mare. Va puteti gasi de lucru si sa va faceti remarcati de la bun inceput printr-o serie de calitati pe care, pan-acum, nu le-ati putut scoate la iveala.
TAUR – O sa va-nconjurati de oameni tineri, poate vor fi o sursa de inspiratie pentru voi si va-ncarcati si cu energie – pozitiva. Ati tot amanat niste lucruri si parca nu mai aveti liniste, vreti sa le rezolvati ca sa va puteti vedea mai departe de viata, sa fiti cu inima usoara, cu sufletu-mpacat si treceti la fapte.


GEMENI – Poate plecati intr-o deplasare ca sa rezolvati atat probleme de serviciu, cat si personale si-o sa va bucurati de succese. O sa dati drumul unor initiative care sa va ofere un alt orizont profesional si sa va faceti un nume, sa capatati un statut, sa luati mai multi bani.
RAC – O invitatie la film, la teatru, o sa va simtiti bine in acel mediu in care veti ajunge si va faceti si alti prieteni. Va puteti asocia cu niste oameni – de incredere – ca sa lucrati la un proiect care promite sa v-aduca bani si un salt in cariera – poate dati si de sponsori cu dare de mana.


LEU – Poate o sa luati un supliment salarial, o prima, o compensatie, bonuri valorice si o sa va puteti misca in zilele libere. O veste de la vreun angajator, vi se aproba vreo cerere, va gasiti casa de cumparat sau in care sa va mutati cu chirie, nimeriti o oferta – poate – de masina, chiar si la mana a doua.
FECIOARA – Va pregatiti de o relansare, poate vi se ia in serios o activitate care va pune in valoare toata gama de calitati – din dotare. Cineva cunoscut va cheama in vizita, in alt oras, in strainatate s-ar putea si daca va organizati un pic si aveti si ceva bani pusi deoparte o sa va duceti.


BALANTA – Poate va faceti programare la medic pentru niste investigatii medicale, chiar si preventiv, daca nu va deranjeaza nimic. Poate dati pe la banca sa vedeti cum stati cu finantele, poate vreti sa amanati plata unei rate sau sa cereti un credit bancar, ceva e de facut pe-acolo.
SCORPION – E cineva care vrea sa va-ntalniti in timpul liber, sa va cunoasteti mai bine si sa legati o prietenie sau o relatie de dragoste. Intalnire in scop de afaceri si va targuiti pana obtineti ce v-ati propus, ca sa nu munciti pe degeaba si in folosul altora, sa va impuneti ca sa fiti respectati.


SAGETATOR – Un rezultat favorabil de la scoala, oti fi luat un examen, ati absolvit niste cursuri sau vi s-a aprobat o bursa de studiu. Poate va faceti curaj sa abordati si alt domeniu de lucru, sa va faceti cunoscute si alte calitati, sa va exprimati total, daca se poate.
CAPRICORN – O veste buna legata de sansa voastra de a deveni parinti, dupa vreun tratament, si lungi asteptari. O sa va invite cineva la un suc, o cafea, sa schimbati o vorba, un sentiment, ca sa vedeti cam cat de mult va asortati, in ce masura sunteti compatibili.


VARSATOR – Poate vine cineva de departe si o sa-l gazduiti pret de cateva zile si-o sa va priasca, mai mult ca sigur compania lui, a ei. E posibil sa vi se gaseasca o locuinta si sa va mutati, sa va luati mobila, aparatura pentru interiorul locuintei, mai multe in principiu.
PESTI – Se-anunta o reusita profesionala in formula de echipa si o sa va ganditi la un proiect care sa prelungeasca acest succes. Se poate sa lucrati la ceva, oricat de putin, in particular si sa mai luati niste bani, si se mai poate sa v-ajute si altcineva dintre ai casei cu o subventie.