Horoscop Azi 24 Iulie 2016 Jul24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Iulie 2016

Horoscop 24 iulie 2016. Astazi, Pestii iau o decizie importanta legata de viata de cuplu, iar Racii primesc daruri.. O sa ne putem bucura de prezent, de ceea ce facem si pentru noi, dar si de dragul celor pe care-i iubim si o sa ne incarcam frumos bateriile sufletului.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa luati masa in oras asta daca nu se invita niste rude apropiate pe la voi si alegerea va apartine, iesiti sau veti fi gazde perfecte.
Horoscop 2016 TAUR – Se observa o cheltuiala, dar puteti reduce costurile, sa faceti o economie, s-aveti pentru plimbarea la malul marii pe care v-o doriti cu ardoare.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa iesiti pe la mondenitati, va duceti la o sindrofie si-o sa prindeti un pont despre un job care v-ar prinde bine, oricum, e de luat in calcul.
Horoscop 2016 RAC – E posibil sa primiti ceva in dar si sa va bucurati de aprecieri din partea unor oameni care v-au studiat pe parcursul timpului si considera ca meritati un premiu.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa organizati o petrecere in familie si sa refaceti si cercul de prieteni, c-aveti nevoie de oameni dragi in jurul vostru si pe care sa-i faceti fericiti.
Horoscop 2016 FECIOARA – O stare de armonie, o reconciliere cu cineva care a pastrat distanta fata de voi si poate veti ramane impreuna, tot e an bun de casatorie.

Horoscop 2016 BALANTA – O puteti porni la drum si sa va-ntoarceti diseara, daca maine va duceti la serviciu, altminteri mai ramaneti o zi doua departe de casa.
Horoscop 2016 SCORPION – Intalnire de suflet, poate vi se face vreo declaratie de dragoste sau voi o sa-i spuneti omului drag cat de mult il iubiti si poate-ajungeti si la casatorie.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Invitatie de onoare pe undeva, intr-o atmosfera electrizanta si o sa va faceti noi prieteni, poate o sa si lucrati impreuna sau veti avea o serie de preocupari comune.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil sa amanati o plecare, poate va-ntoarceti maine din excursie pentru ca va simtiti prea bine pe-acolo pe unde ati ajuns.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa le-ntoarceti vizita unor prieteni si o sa le faceti o surpriza placuta sau poate-i scoateti in oras, la o terasa, pentru un plus de atmosfera.
Horoscop 2016 PESTI – Voi puteti reinnoda o relatie sentimentala si sa va mearga mai bine in cuplu si daca n-ati legalizat relatia s-o faceti pana la sfarsitul anului.
Horoscop Azi 24 Iulie 2016