Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Iulie 2015

Horoscop zilnic, 24 iulie 2015. Racii isi refac relatia cu persoana iubita, iar Leii primesc oferte de munca. Vestile bune se-mplinesc cu cele mai putin grozave, dar o s-avem o stare de spirit deosebita si ca atare o sa preschimbam o informatie cu caracter negativ intr-una pozitiva.

Horoscop 2015 BERBEC – Ati putea pleca de azi la distractie si sa va-ntoarceti duminica seara, refacuti cu plinul energetic la rezervor si sa munciti cu spor la serviciu. Or sa va intre niste bani pana la sfarsitul zilei si o s-aveti de cheltuiala, sa iesiti diseara in oras, cu familia, cu prietenii.

Horoscop 2015 TAUR – Intrevedere cu cineva care vrea sa fie ajutat, si poate lasati toate treburile voastre deoparte si puneti umarul acolo unde e nevoie de voi. Va dati intalnire cu cineva care v-a dus dorul, si are ceva important sa va comunice, sa puteti lua si voi o hotarare dupa-aceea.
Horoscop 2015 GEMENI – Poate faceti comanda pentru niste decoratiuni interioare, sa reamenajati un coltisor al casei ori amenajati in curte un loc de facut plaja. Scoateti lista datoriilor si daca v-a mai ramas ceva de platit sa nu intarziati, ca sa va eliberati de aceasta povara.
Horoscop 2015 RAC – o sa faceti niste plati, poate chiar in avans ca sa puteti pleca linistiti in concediu, sa nu va treziti cu amenzi c-ati intarziat cu plata facturilor. O sa refaceri o relatie cu cineva care a cam disparut o vreme din viata voastra, dar mai sunt sentimente de explorat si-o sa continuati povestea.
Horoscop 2015 LEU – Noutati, apar oferte de lucru, pe care o sa le treceti in revista ca sa vedeti daca e vreuna pe calapodul vostru sau nu va sta capul decat la vacanta. O sa intrati la cheltuiala poate pentru ca apar diverse lucruri tentante si nu va puteti obtine, pur si simplu.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa va dati intalnire cu prietenii dupa orele de program sa puneti tara la cale, poate organizati o iesire in afara localitatii, sa va destindeti la soare, la umbra. Poate va luati diverse lucruri, pentru voi, de-mbracat, va duceti la tuns, la cosmetica, va schimbati look-ul.

Horoscop 2015 BALANTA – Poate va faceti timp a treceti pe la toti cei care v-au invitat zilel astea la ei acasa ori in oras sau prin alt colt de tara, ca sa va bucurati de niste reusite. O sa strangeti bani sa le luati un cadou mai consistent unor apropiati care sarbatoresc ceva care inseamna mult pentru ei.
Horoscop 2015 SCORPION – Apar situatii care va scot din ritm, dar o sa va descurcati pentru c-o s-aveti prezentza de spirit si se vor gasi si ceva oameni prin prejur care sa v-ajute. Se pare c-o sa onorati invitatia la un eveniment monden care poate face referire si la voi, vi se multumeste pentru niste eforturi.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Se activeaza puternic sfera calatorii si o sa plecati la odihna, la distractie, la tratament, daca nu cumva v-asteapta alesul inimii voastre sa va casatoriti. Vi se va semna un act important si o sa puteti incepe o afacere, sa va luati un apartament sau o masina.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Va pot intra niste bani despre care nu stiati nimic sau uitaserati de ei si o sa aveti de buzunar, sa dati o fuga la munte sau la malul marii, sa faceti plaja, sa va scaldati. Poate va-ngrijiti de sanatate, sa va bucurati de o vacanta ca lumea, iar dupa, sa dati randament bun la slujba.
Horoscop 2015 VARSATOR – O sa interactionati cu diverse persoane care vor sa lucrati impreuna sau sa plecati in excursie, sa desfasurati activitati recreative. O sa umblati la banii de la – secret – sa aveti de benzina ca s-o porniti spre litoral, sa prindeti briza marii, un apus, un rasarit de soare.
Horoscop 2015 PESTI – Poate va pregatiti de o megapetrecere in familie, le mobilizati si pe rude, sa fie un efort colectiv care sa faca in asa fel incat sa iasa totul perfect. Se poate sa va ocupati de casa, faceti niste reparatii, o curatenie generala si o sa fie totul – ca nou!

Sursa: http://stirileprotv.ro