Horoscop Azi 24 Februarie 2019 Feb24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Februarie 2019

Horoscop 24 februarie 2019. Zodia care va fi nevoită să îşi ceară scuze azi.Se-ntâmplă câte ceva care să ne ia prin surprindere şi o să avem o reacţie promptă, şi cu inimă deschisă, pentru că toate lucrurile ar trebui să fie bune şi foarte bune.Vibraţia zilei este 6 şi armonia o să ne-nsoţească într-o astfel de zi.


BERBEC – Poate vă faceţi curaj să-i cereţi scuze cuiva, sau măcar să-i daţi nişte explicaţii pentru ce-aţi spus s-au ce-aţi făcut de curând. Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată şi o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu în societate, la evenimentele care vor avea loc prin oraş pe undeva.
TAUR – O să puteţi recuceri inima cuiva aşa cum numai voi ştiţi s-o faceţi şi o să puteţi fi fericiţi împreună. Se poate să aibă loc prima vedere la faţă cu cineva pe care l-aţi cunoscut în reţelele de socializare şi emoţiile şi emoţiile sunt mari c-o să se vadă ce fel de chimie există între voi.


GEMENI – E o festivitate la care s-ar putea să ajungeţi şi o să puteţi afla despre un job, o afacere care v-ar prinde bine. Poate vă duceţi în vizită la rude, c-o fi ziua cuiva şi staţi şi la masă, chefuiţi, vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi care sunt pe sufletul vostru.
RAC – Poate faceţi echipă cu nişte prieteni şi va-nscrieti într-o competiţie, sau în numele unei fundaţii faceţi un voluntariat pentru că aşa credeţi de cuviinţă. O să acceptaţi invitaţia unor prieteni să vă duceţi la o zi de naştere, de cununie şi să şi chefuiţi cu sărbătoriţii, chiar dacă trebuie s-ajungeţi în alt oraş.


LEU – Relaţia sentimentală promite să fie şi mai bună şi poate vă doriţi şi copii, ca să va-mplineasca. Poate le-aţi rămas datori unbor prieteni cu o masă la restaurant, sau cu o plimbare, să vă duceţi la patinoar, să faceţi un pic de mişcare ca să vă dezmorţiţi.
FECIOARĂ – E posibil să fie cineva în cercul de prieteni care să vă facă să visaţi la o relaţie şi să vă reuşească toată povestea. O să comunicaţi mult mai bine cu anturajul şi veţi petrece câteva ore minunate împreună, şi-o s-o luaţi mâine de la capăt cu treaba, cu forţe proaspete.


BALANŢA – O să strângeţi relaţiile cu fraţii şi surorile, îi luaţi şi pe veri, cumnaţi la plimbare şi puneţi la cale nunţi, aniversări, botezuri la care să contribuiţi cu toţii. Poate o să dedicaţi mai mult timp familiei şi o să chemaţi acasă nişte musafiri mai spre după-amiaza să staţi la cafea, să schimbaţi impresii.
SCORPION – O s-aveţi ocazia să staţi de vorbă cu cineva care a dispărut din peisaj pentru că a fost deranjat de ceva , şi-acum o s-aveţi nişte explicaţii. E posibil să vă invite cineva la un botez şi să fie o bucurie şi revederea unor prieteni, rude care locuiesc departe şi cu care n-apucaţi să vă vedeţi prea des


SĂGETĂTOR – Poate-ati avut o realizare recentă pe care vreţi s-o sărbătoriţi cu prietenii şi ori faceţi o trataţie la voi acasă, ori ieşiţi în oraş. O să răspundeţi şi voi invitaţiei cuiva care va cere un sfat o mână de ajutor şi o să fiţi încântaţi de faptul că le-aţi făcut un pustiu de bine unor prieteni.
CAPRICORN – Aţi putea da o fugă cu prietenii care locuiesc nu prea departe de oraşul vostru şi să vă-ntoarceţi până diseară. Şanse mari să vă împacaţi cu cineva care se supărase şi care-acum da semne că i-a trecut – ia vedeţi din ce unghi e bine să abordaţi persoană, problema.


VĂRSĂTOR – E o răscolire interioară la auzul unei voci la telefon şi poate se naşte sau re-naste o idilă şi o să vă treziţi în alte sfere. O invitaţie surpriză, la un eveniment monden şi o să vă bucuraţi de oportunitatea de a intra în contact cu nişte oameni de afaceri care vă deschid un alt orizont profesional.
PEŞTI – O să ieşiţi pe la modenitati pentru că nu vă lipseşte disponibilitatea şi pentru c-o să tot primiţi invitaţii. Iniţiativele vă reuşesc, poate v-apucaţi de nişte activităţi care să-i adune pe toţi prietenii şi să lucraţi la ceva care să atragă admiraţia celor din jur şi simpatia.