Horoscop Azi 24 Februarie 2018 Feb24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Februarie 2018

Horoscop 24 februarie 2018. Zodia care se poate căsători.O să profităm de întâlnirile cu nişte oameni cărora chiar avem să le spunem nişte lucruri bune, să le facem vreo mărturisire şi să-ndreptam nişte situaţii alambicate.Vibraţia zilei este 6 şi o să ne bucurăm de efectele pozitive ale unor fapte bune pe care le-am făcut.

BERBEC – Poate vine un musafir de la drum și o să petreceţi câteva ore împreună, mai apar şi nişte prieteni şi va fi animaţie, antren. Se poate să vă aflaţi în faza de tatonare cu un nou partener de cuplu şi o ieşire în lume cu prieteni prin preajmă o să vă ajute să vă cunoaşteţi mai bine.
TAUR – Se poate să primiți un mesaj de dor de la cineva care n-a putut veni la întâlnire, dar cu care o să vă vedeţi cât de curând. E o sindrofie de la care nu puteţi lipsi, dar nici n-o să regretaţi, c-o să daţi de oameni cu care chiar rezonaţi sufleteşte şi va fi un schimb emoţional care să vă ridice moralul.

GEMENI – E posibil să va-ndragostiți de cineva care întruneşte calităţile pe care le căutaţi la partenerul de cuplu şi să meargă bine relaţia. O să vă deplasaţi cu destulă uşurinţă, chiar şi pe o distanţă mai mare, asta dacă vreţi să revedeţi pe cineva care v-a lipsit multă vreme şi chiar nu mai vreţi să amânaţi întâlnirea.
RAC – Se poate să-i faceţi un serviciu unui apropiat care n-are cu ce să se deplaseze şi-l duceţi voi unde are nevoie sau îi furnizaţi ce-i lipseşte. O să vă implicaţi în buna desfăşurare a unui eveniment cu o miză serioasă, o fi vreo gală, poate fi lansarea la apă a unui proiect din sfera profesională.

LEU – O veste bună de la cineva care trebuie să sosească azi, mâine, dar nu mai e la fel sigur c-o să vină, şi-o să vedeţi ce e de făcut. E o reuniune festivă, o să fie distracţie, poate vă ocupaţi chiar voi de acest aspect, ca să se simtă toată lumea bine, oricum aveţi o disponibilitate sufletească şi cei din jur or să profite din plin.
FECIOARĂ – Se poate să primiţi ceva în dar, poate fi şi o invitaţie la masă, ori într-o excursie, fie ea şi de-o zi, tot cadouri sunt. Întâlnire cu cineva drag inimii voastre şi o să ieşiţi din toată amorţeala care-a pus stăpânire pe voi şi o să lăsaţi inima să vă conducă paşii.

BALANŢĂ – Poate se-anunţa nişte rude în vizită şi dacă nu v-aţi făcut program de ieşit la vreo sindrofie o să-ncepeți pregătirile. O să vă facă plăcere să luaţi parte la un eveniment festiv, să reînnodaţi vechile relaţii, să v-amintiţi de vremurile bune, să fie o sărbătoare.
SCORPION – Relaţia cu partenerul de suflet poate avansa spre o căsătorie sau doar o să va-ntelegeti şi să vă iubiţi mai mult decât până acum.

SĂGETĂTOR – Se pare c-o să onoraţi invitaţia la nişte mondenităţi ca să mai cunoaşteţi şi altă lume, să vă lărgiţi orizontul. Poate organizaţi un party la care o să-i chemaţi pe bunii voştri prieteni şi o să petreceţi până târziu şi puteţi muta party-ul la o cabană, la o vilă la munte undeva.
CAPRICORN – Găsiţi voi o căle de a ajunge la inima partenerului, îi faceţi un cadou, îl scoateţi la plimbare, la o cină romantică. Revine cineva cu gânduri bune, să reluaţi o poveste de dragoste, o căsnicie chiar şi o s-aveţi grijă să nu lăsaţi să reapară vechile probleme care v-au dus la separare.

VĂRSĂTOR – Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi dacă nu sunteţi căsătoriţi aţi putea face pasul. E posibil să apară cineva de care să vă simţiţi atraşi, iar acest lucru să fie reciproc, să fie debutul unei relaţii care să se descrie frumos, în timp.
PEŞTI – Vă invită cineva la o cafea şi puteţi afla despre un job, o afacere, pentru care se va găsi şi sponsor în viitorul apropiat. Daţi o petrecere sau oricum o să vă aflaţi în mijlocul unor oameni care se bucură de un succes şi or să vrea să-l împartă cu toţi cei dragi.