Horoscop Azi 24 Decembrie 2018 Dec24

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 24 Decembrie 2018

Horoscop 24 decembrie 2018. Zodia căreia i se schimbă complet viaţa chiar înainte de Crăciun.E o efervescenţă, cu emoţii de tot felul şi o să ne dorim să-i facem fericiţi pe cei dragi, măcar acum, de sărbători.Vibraţia zilei este 6 şi-nseamnă armonie.


BERBEC – Fiinţa iubită o să se dea peste cap să vină de pe unde e plecată, sau poate vă duceţi voi acolo, măcar de anul nou.
TAUR – O să vă vină cineva care să răscolească frumos o dragoste în care-aţi crezut şi e de văzut ce viitor aveţi împreună.


GEMENI – O să-l impresionaţi pe partenerul de cuplu cu un cadou de excepţie, poate fi un sejur de anul nou acolo unde ştiţi că-i place.
RAC – Vine momentul ideal în care vă puteţi împăca foarte uşor cu cineva la care ţineţi şi pe care nu vreţi cu niciun chip să-l pierdeţi.


LEU – Se observă o împlinire sufletească, poate-a apărut cineva care să vă completeze, să va-ntregeasca, în sfârşit.
FECIOARĂ – O relaţie mai veche se poate resuscita dac-o să mai lăsaţi de la voi, sau oricum, să nu-ncepeti cu reproşuri, critici.


BALANŢA – S-ar putea să se-adune pe lângă familie şi nişte prieteni în prima şi a doua zi de crăciun pentru că le-aţi lipsit.
SCORPION – E posibil să vină şi acea persoană care spunea că n-are cum s-ajungă, dar va găsi o soluţie în cele din urmă.


SĂGETĂTOR – Poate-asteptati demult noaptea de Crăciun să-i faceţi o declaraţie de dragoste fiinţei dragi, să vorbiţi despre căsătorie, copii.
CAPRICORN – O să vă bucuraţi de darurile speciale pe care le veţi primi şi de abia aşteptaţi să-i luaţi şi voi prin surprindere pe cei dragi cu ale voastre.


VĂRSĂTOR – Se poate să vină un musafir, sau chiar un cuplu în plus faţă de cei invitaţi mai de mult şi să fie o atmosferă foarte plăcută.
PEŞTI – O să vă puteţi lua câte ceva şi pentru voi, dac-aţi terminat cu aprovizionarea, cadouri şi chestiuni gospodăreşti.