Horoscop Azi 23 Septembrie 2017 Sep23

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 23 Septembrie 2017

Horoscop 23 septembrie 2017: Zodia care își va ierta partenerul de cuplu.Se poate să ne facem un pic de lucru şi pe-acasă, dar o s-avem grijă să ieşim la plimbare, la un târg, o expoziţie, un concert să ne spălăm mintea de grijile cotidiene.ibraţia zilei este 5 şi spiritul de aventură pluteşte în aer. Totul e s-avem măsură.


BERBEC – Poate-i pregătiţi cuiva o petrecere – surpriză pentru că e cineva la care ţineţi şi ştiţi că i-ar face mare plăcere.O agendă încărcată, sunteţi invitaţi de onoare pe câte undeva, sau va duceţi la o nuntă şi o să petreceţi o zi şi-o noapte, c-o s-aveţi chef de distracţie, nu glumă.
TAUR – E cineva care o să vă abordeze cu mai mult curaj decât pan-acum şi o să vă surprindă faptul c-o să vă atragă persoana. Poate lansaţi o invitaţie la masă fie la voi acasă, fie faceţi o rezervare în oraş să vă mai servescă şi pe voi cineva, că destul faceţi asta tot timpul acasă.


GEMENI – În orice moment poate să apară omul pe care-l aşteptaţi de-o viaţă, poate-l cunoaşteţi, poate nu şi o să-ncepeți o poveste de dragoste. Vă invită o rudă sau nişte prieteni la un grătar, sau e un party în toată regulă şi o să va facă plăcere să daţi pe-acolo pentru că anturajul e pe gustul vostru.
RAC – Poate vă invită cineva să luaţi masa în alt oraş şi o să vă duceţi dacă n-aveţi nimic altceva aranjat. Le asiguraţi alor voştri ce au nevoie, după care puteţi ieşi cu toţii la plimbare sau aveţi un tete-a-tete în oraş să luaţi pulsul relaţiei sentimentale.


LEU – Se poate să apară cineva cu care-aţi vorbit doar pe net şi de-abia acum o să se vadă dacă sunteţi compatibili sau nu. Poate plecaţi spre o zonă de agrement să vă revigorați, c-aţi muncit prea mult în ultima perioadă şi s-aveţi nevoie de o gură de oxigen, măcar în week-end.
FECIOARĂ – Vă scoate cineva drag la plimbare, la un concert, sau vă duceţi într-o vizită şi o să fie cu folos, oricare dintre ele. O să revedeţi nişte prieteni scumpi la vedere şi cu care o să ieşiţi mai des dacă o să vă faceţi timp şi pentru voi, să mai lăsaţi treaba, sâmbătă sau duminica, să mai faceţi şi altceva.


BALANŢĂ – Invitaţie la o ceremonie, o festivitate, e ceva special care o să vă transmită o stare deosebită. Vă dă idei de viaţă personală! Se pare c-o s-aveţi parte de o surpriză plăcută. Vă caută acea persoană în care v-aţi pus toate speranţele să vă facă fericiţi şi viitorul vostru sentimental se poate schimba în bine.
SCORPION – O să v-atingă la coarda sensibilă cadoul de la cineva care vă iubeşte şi asta o să vă-ntărească relaţia, c-aveţi nevoie de nişte argumente, dovezi. O să ieşiţi cu grupul de prieteni la ziua cuiva de naştere, sau poate se căsătoresc nişte prieteni, rude şi o să revedeţi oameni dragi cu care veţi păstra o legătură mai vie.


SĂGETĂTOR – Or să vă caute nişte prieteni care vor să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională, în folosul altora, dar din care s-aveţi şi voi de câştigat. Un reviriment în sfera afectivă şi o să-i mai acordaţi o şansă fiinţei iubite, c-aveţi nevoie de ea, aşa cum e, nu mai aveţi de gând s-o schimbaţi.
CAPRICORN – Se poate să întâlniţi pe cineva care o să vrea să formaţi un cuplu şi o să vă meargă bine – c-o să porniţi cu dreptul în relaţie. O să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să v-ajungă să treceţi pe la evenimentele din oraş, dar şi pe la prietenii care va cheamă la ei – poate chiar prin ţară pe undeva.


VĂRSĂTOR – Aţi putea ieşi cu prietenii pe undeva şi să întâlniţi o persoană pe lungimea voastră de undă şi să deveniţi de nedespărţit. Se poate să vă invite cineva la masă şi să discutaţi afaceri care să v-aducă succese, bani, o relansare în carieră şi multe alte lucruri de care chiar aveţi nevoie,.
PEŞTI – I-aţi mai putea da o şansă unei persoane de care nu vreţi să vă despărţiţi şi o să renunţe fiecare la defectele care v-aduseseră la separare. E o atmosferă de sărbătoare, pot fi mai multe motive – o zi aniversară, un anunţ de căsătorie, c-o să se nască un copil în familie, sau c-a fost admis cineva la o şcoală specială.